manager Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 to je samo prica, za sada, za teveza.. -reo koker presao u aston vilu za 8.5mil funti .. -kaboul presao iz oksera u totenhem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 ohoho Sven-Goran Eriksson has been officially unveiled as the new manager of Manchester City. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 to se zna vec podavno :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Ja sam to cuo vise kao rumor ranije :)) nisam znao da je ozbiljno Edited July 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Kreg Belami u Wwst Ham za 8 miliona funti...meeeeeeeengyyyy :))) Andej Voronjin u L'pool-u Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 belami je debil, preplacen je, definitivno .. samo zato sto dolazi iz njuke.. i koji ce im kurac napadac, ima ih milion ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (edited) Fabio Grosso (defanzivac intera) preshao je u redove francuskog prvaka Olimpik Lion-a ! :) jbg-a, mora neko Abidala da zameni... mada nema kod da ga zameni! :) Edited July 8, 2007 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Maluda iz Lyona preshao u Chelsea za 20mil. evrica :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) stojkovic presao iz nanta u sporting iz lisabona za nesto preko 2mil E !!! eto srpsko-crnogorske veze u portugalu, posto je ranije clan kluba postao simon 'no1' vukcevic... prica se da ljunberg prelazi u man siti... purovic u sportingu za 2 mil evra? verovatno ce se to desiti ukoliko sutra potpisemo sa salasom i barkosom.. Edited July 12, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 evo danas u pressu kao ronaldinjo za 120miliona e u milanu najverovatnije... mada ima fore jos do kraja roka , ko zna cega ce sve biti Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Press kurir Ne zna se ko vise zna o sportu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 benajun iz vest hema u liverpul- potvrdjeno tevez na vratim mancester, treba samo da prodje medicinski lukaleri presao u sahtjor! babel u liverpulu za 18mil E !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 fulam potpisao vest hemovog levog beka konceskija vigan se interesuje za hervuda cija cena je 6milE liverpul objavio da je kraucova cena 20milE, pa ko moze da plati nek izvoli... eeee ali 20mil za krauca .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Kad je Djilardino 24, moze i Crouch 20 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 stigli juznoamerikanci!!! s'leva: -maurisio molina, kolumbijac, vezni igrac/plejmejker, 27god -frenklin salas, ekvadorac, napadac, 26god -ernan barkos, argentinac, napadac, 23god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 jel' ste dobili 10% popusta na kilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ma nije to barkos to je favali :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 jel' ste dobili 10% popusta na kilo? Kako te nije sramota pa vi ste ojadili dzipsi kamp u marinkovoj bari :)))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 bogami odgledah klipove moline na youtube-u, dobar je lik, samo da se snadje ovde kod nas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Kastiljo iz zvezde u juve, ali posto juve ne igra u evropi igrace u kvalifikacijama za LS Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 molina me je kupio jednim potezom gledao sam bas na youtube-u dosta klipova ali lik kad god postigne gol skida dres kod nas ima da dobije gomilu zutih kartona :D Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Doshao Bronovicki u CZ, potpisao na 3 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 aj i ja da se pojavim,nije me bilo 100 godina i to odma sa vestima iz drugog omiljenog kluba (posle zvezde naravno) inter je pazario Luisa Himeneza (Lacio, ofanzivni vezni, pozajmica) i Nelsona `Tajsona` Rivasa (River, shtoper, oko 6m)..kupovina ovog kolumbijca za odbranu znaci da su batalili prichu oko kivua.ionako mu sl. godine istice ugovor pa ce preci u inter za dz. Himenez je dobar igrac..ko je gledao lacio prosle godine sigurno ga je opazio..brz,crn (to obicno ide jedno uz drugo - vijera je jedini spor crnac koga sam ikad video) i ima osecaj da da finu loptu.. Ludovik Zili je presao u Romu za smesnih 3 miliona..odlican posao..uklopice se u rominu wingersku igru Fulam je pored Koncheskog tog istog dana doveo i Davida Healy-a kapitena severne irske i Lidsa..choveka koji je jesenas dao 3 gola shpaniji.. Liverpul se bogami osilio..60 miliona u prolazu - Tores,Babel,Benajun..i idu dalje..na meti su hajnce i kvarezma (koga juri brdo klubova,izmedju ostalih i real).Mark Gonzales je prodat Betisu..bas me zanima kako li ce oni igrati sl. sezone a sto se tice purovica taj transfer mi daje nadu da cu i ja postati ekstra fudbaler i da cu se prodati negde ekstra..jebote on covek ne yna loptu da primi..a yveyda je dobila pare i to uopshte ne male ya njega Arsenal i dalje ne radi nishta osim standardne kupovine nepoynatih crnaca - Bakari Sagna - Auxerre, bek. znajuci arsena kapiram da lik ubija Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 tevez izgleda ostaje u west hamu uprkos njegovim apelima da ga uprava kluba pusti! naime, celnici kluba tvrde da su placanjem one kazne (oko 5milE) otkupili ugovor od iranskog biznismena koji je imao sva prava nad tevezon, u fudbalskom smislu, dok celnici mancestera pokusavaju sve ne bi li doveli karlosa u junajted... ovo oko kastilja nije nista potvrdjeno, samo novinarska patka, verovatno decku nabijaju cenu! mada, gde ima dima.. ne znam sta se desava sa onim desnim bekom iz hondurasa, palasijom, negde pise da je potpisao, negde da je na probi ... roben u realu, ceka se samo potpis, detalji oko samog transfera, tj otkupa ugovora nisu poznati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts