Kyoshi Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) 10. 6. 2007. ce biti punih sest godina kako je osnovan Just Too Cool clan. Povodom toga 16. 6. organizovace se party u caffe bar "KonTiki". Ovoj specijalnoj veceri prisustvovace svi nekadasnji i sadasnji clanovi J2C, kao i J2C Crew ( ). Povodom toga pozivamo sve prijatelje J2C ako su u mogucnosti da dodju :). Na ovoj veceri prvo ce svirati lokalni rock bend a zatim posle njih DJ Danijel Savic koji je nekada bio cs clan J2C :) ( drugi ovaj dj(http://www.myspace.com/danijelsavic)). Ako je neko zainteresovan da dodje neka mi se javi na msn kyosh1@hotmail.com ili posalje pm. Sav veci info bice objavljen za koji dan sa svim ljudima koji ce biti prisutni i sa planom organizacije ove veceri. Ovo je za sada 100% sigurno. Posebne pozivnice dobice: DOMI, highl1, green, ghost, zaba, howwedo, voodoo_man, grinder .... tacnije svi oni koji su bili u bn na turniru ne mogu sada da se setim svih :P (oprostite mi oni sto sam vas izostavio). Sto se tice prenocista ovaj put ce sigurno biti obezbedjeno :D. Ali u svakom slucaju javite mi se ako ste zeljni da dodjete i ako vas nesto interesuje. Vodimo pregovore oko toga da obezbedimo besplatno pivo ili da smanjimo sto vise cenu piva kako bi zabava bila sto bolja :), i za sada nam ide dobro u tim pregovorima. I zamolio bih nekoga ako bi mogao da mi da ili msn ili broj telefona od sledecih likova: Zis (Novi Sad), Anarchy (BG), Bijelji (BG), Mankind (BG). Just Too Cool HF Edited May 30, 2007 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja bih, kao i Ghost voleli veoma da dodjemo, al ako da bog ( i italijanski konzul), tad cemo biti u Shvedskoj Ipak hvala na pozivu, ako ne odemo kojim sluchajem napolje, verovatno cemo navratiti, i svaka chast shto znate i datum osnivanja, i shto cete na ovakav nachin da ga obelezite. Nije malo godinu dana, jer su retki timovi ovde kod nas koji su toliko izdrzali. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) Ako dolazi ekipa iz Srbije, videcu da podjem i ja. Edited May 30, 2007 by Humba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 A ako ce biti na proslavi i neko od wow ekipe onda sigurno i BG deo tuka dolazi :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Lepo, lepo, cestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 Ako mozes da imenujes wow igrace, i aj cu ti reci da li ce biti ili ne :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Brate njihova imena se ne smeju spomenuti u javnosti :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Svaka cast, lepo se provedite :) btw highl1 nije god dana nego 6 godina xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 Aha, ok je ako se ne smiju spomenuti u javnosti a bice oni 100% :) posto ne igrap puno likova wow u bn xD. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Svaka cast, lepo se provedite :) btw highl1 nije god dana nego 6 godina xD my bad, nisam lepo prochitao post Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) Lepo se provedite! Edited May 30, 2007 by Shejh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Isto kao i ostali, ako se skupi ekipa iz Srbije koja ide, doshao bih. Valjda necu imati neke obaveze na faxu u to vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Svaka chast momci, klan koji se najduze odrzao na nasim prostorima! Sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whyFFS Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 samo napred Kyoshi >_> Quote |^^^^^^^^^^^^^^||____ |.THE WHO GIVES A | ||'""|""\_ _ | __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|) |(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@) Sentence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maskj2c Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Dodji na Just too cool zurku pecemo prase i curku... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 rspct x-e za ovo ! Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Dodji na Just too cool zurku pecemo prase i curku... :D mmmm curetina hrani um :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 e do tvojega, tek sam sad video o chemu se radi... ja mislio "just to cool" neki lik! fala na pozivu ali kita ne mogu jbg ...sem ako o5 budu ajdijevi Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Pa najverovatnije ce biti :), a ulaz za zensku stranu sveta je slobodan :D Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 de vam je jahtica, nema ga neshto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kralj je popushio :) ili kako vec :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ^Kralj ga je popushio ekekekek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Greene, mogao si ranije Today, 05:27 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Pa da, overa foruma posle Infected Mushrooma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts