Jump to content

Maturski rad

Recommended Posts

ja sam radio maturski iz muzickog;)

takodje [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ko o chemu, kurva o poshtenju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

taj rad:)

ja sam iz saund fordza radio, naso na netu na srpskom lepo i to sa slikama, jos sam moro da smanjujem, imalo je nekih 30 strana, mamu mu jebem:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 2 weeks later...

evo upravo dodjoh sa ispit . bilo je 4 teme od kojih sam ja izabrao "Drama zene u delu Borislava Stankovica" . Ceo razred poneo u proseku po kilu ipo literature koju su mogli da koriste prvih 30 min a ja poneo neke eseje koje sam sinoc nasao na znanje.org i prepisao :) nije bilo strasno sobzirom da nema slobodne teme

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

evo upravo dodjoh sa ispit . bilo je 4 teme od kojih sam ja izabrao "Drama zene u delu Borislava Stankovica" . Ceo razred poneo u proseku po kilu ipo literature koju su mogli da koriste prvih 30 min a ja poneo neke eseje koje sam sinoc nasao na znanje.org i prepisao :) nije bilo strasno sobzirom da nema slobodne teme

Momce imas od mene 20 copper barova, umro sam od smeha, lupio me flesbek iz 4 srednje :)))

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@Topic starter :) :Boze ja sam sa tim zavrshio pre dva dana,u fazonu cela uchionica je izvadila knjige/radove/lektire na stolove i pisala... Mislim znam da ovde u Jagodini se profesor ceni koliko i stolica na kojoj sedi pa je zato tako,al ne znam mozda je kod tebe drugachije? :)

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Lol i ja. Vesala za atari 1024stfm :)

Samo sto je na kraju kad se promasi sve izlazila slika profana informatike koja s 2 puta zaljulja na vesalima :)

Nismo kapirali sto nas miroslav ilic (da da tako se zvao) tera da radimo software za maturu, ali kada smo nakon par meseci vdeli da prodaje poker simulaciju (uradio drug) bilo nam je jasno :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A ti beše planiraš da budeš prof?

Znam toga se i plashim :)

Pa naravno da nije isti odnos prema svakom profesoru,onaj ko je korektan, ineteresantan i opushten nikada ne treba da se brine da ga uchenici netje poshtovati,osim ako nisu totalni moroni a za takve uvek ima leka...Sa druge strane naravno da niko netje da te jebe 2% ako smarash,zavlachish i glumish neku strogotju i kvazi autoriet, a u stvari si iskomplexirno govance...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

@Corey - to je drugarov stric jednom izvalio sav ponosan svojim znanjem i informisanoscu [:D]

@Savkeeeeeee...e! - tako je i kod mene a verovatno i u celoj drzavi sto i nije iznenadjujuce

evo danas sam radio maturski iz glavnog pretmeta jelte kuvarstva (nije smesno ...uskoro cu biti kuvar 4. stepena [:D] ) i kao izvlacimo menije u koje spada hladno predjelom, neshto corbasto, glavno jelo , prilog , salata i poslastica ... no da nedavim. Uglavnom ja od tih 6 stavki za 2 jela sam prvi put cuo u zivotu [:D] A kao smemo da koristimo literaturu zbog normativa i gramaze . A naravno gde je literatura tu su i papiri za raznoraznim sadrzajem i naravno ovi iz razreda opet poneli brdo svega i svacega. Tako da sam se opet izvukao xD Realno to je bio test pismenosti koji je na nivou 1. osnovne . Ko ce brze i lepse da prepise . Ne znam ko koga tu pravi ludog ali u svakom slucaju meni to odgovara

a sutra neka mi je bog u pomoci jer sve sto sam naveo treba pokazem prakticno u kujni o.O

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"