lazica Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nije valjda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ja sam radio maturski iz muzickog;) takodje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Pa normalno, maturski iz muzičkog redovno rade sve neki antimuzikalni tipovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ko o chemu, kurva o poshtenju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 kiselo je grožđe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ja mturski o tolkinu iz engleskog... done in a google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 taj rad:) ja sam iz saund fordza radio, naso na netu na srpskom lepo i to sa slikama, jos sam moro da smanjujem, imalo je nekih 30 strana, mamu mu jebem:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 evo upravo dodjoh sa ispit . bilo je 4 teme od kojih sam ja izabrao "Drama zene u delu Borislava Stankovica" . Ceo razred poneo u proseku po kilu ipo literature koju su mogli da koriste prvih 30 min a ja poneo neke eseje koje sam sinoc nasao na znanje.org i prepisao :) nije bilo strasno sobzirom da nema slobodne teme Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 "Albanci kradu struju od Crnogorske Elektrovojvodine" aahaha čije su to reči :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 "Edgar Allan Poe - Life and Work" branio ga juche, dobio pet, a uchio sam u chetvrtak uveche. mada shta imamo od te ocene? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 evo upravo dodjoh sa ispit . bilo je 4 teme od kojih sam ja izabrao "Drama zene u delu Borislava Stankovica" . Ceo razred poneo u proseku po kilu ipo literature koju su mogli da koriste prvih 30 min a ja poneo neke eseje koje sam sinoc nasao na znanje.org i prepisao :) nije bilo strasno sobzirom da nema slobodne teme Momce imas od mene 20 copper barova, umro sam od smeha, lupio me flesbek iz 4 srednje :))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) @Topic starter :) :Boze ja sam sa tim zavrshio pre dva dana,u fazonu cela uchionica je izvadila knjige/radove/lektire na stolove i pisala... Mislim znam da ovde u Jagodini se profesor ceni koliko i stolica na kojoj sedi pa je zato tako,al ne znam mozda je kod tebe drugachije? :) Edited June 9, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 A ti beše planiraš da budeš prof? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Ja sam pisao program. Četiri strane maturskog je bio opis programa, a ostalih dvadesetak strana izvorni kod iz Delphija. Edited June 9, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Lol i ja. Vesala za atari 1024stfm :) Samo sto je na kraju kad se promasi sve izlazila slika profana informatike koja s 2 puta zaljulja na vesalima :) Nismo kapirali sto nas miroslav ilic (da da tako se zvao) tera da radimo software za maturu, ali kada smo nakon par meseci vdeli da prodaje poker simulaciju (uradio drug) bilo nam je jasno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 A ti beše planiraš da budeš prof? Znam toga se i plashim :) Pa naravno da nije isti odnos prema svakom profesoru,onaj ko je korektan, ineteresantan i opushten nikada ne treba da se brine da ga uchenici netje poshtovati,osim ako nisu totalni moroni a za takve uvek ima leka...Sa druge strane naravno da niko netje da te jebe 2% ako smarash,zavlachish i glumish neku strogotju i kvazi autoriet, a u stvari si iskomplexirno govance... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 @Corey - to je drugarov stric jednom izvalio sav ponosan svojim znanjem i informisanoscu @Savkeeeeeee...e! - tako je i kod mene a verovatno i u celoj drzavi sto i nije iznenadjujuce evo danas sam radio maturski iz glavnog pretmeta jelte kuvarstva (nije smesno ...uskoro cu biti kuvar 4. stepena ) i kao izvlacimo menije u koje spada hladno predjelom, neshto corbasto, glavno jelo , prilog , salata i poslastica ... no da nedavim. Uglavnom ja od tih 6 stavki za 2 jela sam prvi put cuo u zivotu A kao smemo da koristimo literaturu zbog normativa i gramaze . A naravno gde je literatura tu su i papiri za raznoraznim sadrzajem i naravno ovi iz razreda opet poneli brdo svega i svacega. Tako da sam se opet izvukao xD Realno to je bio test pismenosti koji je na nivou 1. osnovne . Ko ce brze i lepse da prepise . Ne znam ko koga tu pravi ludog ali u svakom slucaju meni to odgovara a sutra neka mi je bog u pomoci jer sve sto sam naveo treba pokazem prakticno u kujni o.O Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts