Jump to content

B92 hejtovanje

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja na b92 ne mogu da gledam vesti i insajder zato sto mislim na svoje zdravlje(a i na zdravlje tih ljudi) ostalo mi ne smeta

pink i ne gledam zato sto se mnogo pretvotio u niskobudzetni rijaliti sou a i serije me ne zanimaju

rts gledam jedino ako ima neki csi(dakle vise ne pratim tokom dana) a uvece ako ima neki ok film

sve u svemu odvikao sam se od televizora al ako zelim da cujem vesti uvek gledam rts..

edesi.org :)

Prvo slika je neverovatno glupa, ali ajde.

A drugo.

Šta da razume o dvadeset prvom veku. Da suvernitet malih država ne postoji, i da samo treba da se smeškamo dok nas ameri trpaju bez maziva. Da Šipci moraju da dobiju Kosovo i južnu Srbiju da ameri nadokanade muslimanskom svetu svo sranje po Avganistanu i Iraku...

Eh shto volim o istoj stvari da pricham na dva topika ...

retji tju samo BI VOLELI ... futur!

A i jedna je stvar zhelja a druga realnost. Ukrsti ovo sa onom definicijom nacionalizma pa skapiraj neshto.

retji tju samo BI VOLELI ... potencijal! :) to nema veze s futurom vec je to stanje... zeljeno stanje :)

de1, miško, bolje iskuliraj sa poricanjem sada da ne bismo krenuli sa izvlačenjem još inkriminišućih podataka. uostalom, ćile je bio idol mnogim mladim nadama, ti si samo prvi kome je to postao preko neta. a možda nisi ni to ;)