Lucky Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Tako ja danas sedim u Guliju i kao nesto se dogovaram, kad odjednom ulazi neki lik sa nekom ribom, i ja vidim nesto mi poznat. I ne mogu da se setim odakle. Pa skapiram da pricaju na engleskom, pa kao, ko je bre ovaj, kad ono - Adrien Brody. U prvom trenutku sam mislio da sam se istripovao, ali sam onda video da mu je prisao neki lik kao da se slikaju, i skapirao sam da je to definitivno on. Bas sam se iznenadio moram vam reci :) I sad htedoh da otvorim topic i da pitam otkud on ovde, kad medjutim otvorih Imdb pa skapirah da ovde snimaju neki film The Brothers Bloom ( http://www.imdb.com/title/tt0844286/ ), a posto u njemu glumi i Rejchel Vajs setih se da sam negde citao da ce ona nesto da snima u bgdu, pa sam sve povezao :) Pa eto, cisto da znate :) Sad samo da negde vidim i Rejchel :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Oni su ovde bili pre recimo mesec ili dva, tada sam ja cuo za to. Rachel je bila krace, a on jelte duze, pa je i sada ovde. Poznajem tu devojku koja mu je asistent u zemlji, idu chini mi se na relaciji prag-beograd-pariz. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Pa jesi li se slikao s njime il' nisi? Ako nisi, vuna si, jebi ga. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 Oni su ovde bili pre recimo mesec ili dva, tada sam ja cuo za to. Rachel je bila krace, a on jelte duze, pa je i sada ovde. Poznajem tu devojku koja mu je asistent u zemlji, idu chini mi se na relaciji prag-beograd-pariz. Na MSN-u smo ipak zakljucili da to nije ta :) Ali je fino to sto su krenuli i ovde da dolaze. Samo se nadam da nece nekoga od njih neko iznabadati na ulici ili tako nesto ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 od kako sam pogledao Harrison's Flowers dodje mi da ga razbijem od batina. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Ali ima onaj pogled. To je kao da bijes coveka sa naocarima. Toliko bi mi bilo zao. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 stavio bi mu vrecu na glavu:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 A mogu se kladiti da bi i to učinio s leđa. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 shto s ledja, mogu da ga dobijem bilo kad i bilo gde:))) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 "oskarovac zaposhljen u beogradskoj pekari nakon sto je prodavachica izgubila nozh sa sechenje bureka!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 taj lik ce vishe biti pamcen po onom poljupcu sa hali beri nego po svojim filmovima. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 @stija skini pico i pogledaj, posle cesh reci" jel mogu da zadam prvi udarac":)) znachi to su tolike gluposti u filmu da chovek ne zna da li da plache ili da se smeje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 najbolji film ejdrijena broudija http://us.imdb.com/title/tt0109127/ !!! i naravno da nakon pijaniste 99% posla dobija kao "tip koji je lupio zhvaku heli beri" (na stranu lichna misljenja pojedinih osoba o heli beri =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 User Rating: 5.3/10 ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pa prochitaj opis zaboga!!! diznijev film o loshem bejzbol timu kom andjeli pomazhu da dobijaju utakmice!! gl uloga danny glover, brody je sporednjak teshki, al opet...poenta je bila u sarkazmu i ko sto rekohsmo pe x dana, user rating an imdb-u = nije merilo kvaliteta, ja recimo nemam imdb nalog i ne glasam za filmove, to govori dovoljno ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 svejedno, ali ipak film ne moze biti ni kemp sa tom ocenom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ^^ Kole pazi sahranices nesrecni imdb sa takvim komentarima:) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts