G!!! Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 a sve to je kriv ko? partizan? zvezda? sudije? drzava? smor od basketa a za vredjanje dece gurovicu mogu da mu se sagnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Pa dobro, ne kapiram sad ni te sportiste više, ne samo Gurovića. Vređaju ti rodbinu, decu? Pa šta? Jesi li pro ili nisi? Igraš za novac, a ne da bi ti neko ljubio dupe s tribina. Isto tako ne kapiram ni ove crne sportiste "OMG NAZVALI SU ME MAJMUNOM SPREČITE GA DA DOLAZI NA STADION". Hoćeš pare? Istrpi provokacije. Zidan ih nije istrpeo, pa je popio crveni. Odjednom su svi postali pičkice koje svi moraju da štite od strašnih prozivanja. I da ne bi neko uleteo s "OMG RASISTO", ja sam protiv takvih prozivki, i vređanja dece i koječega još. Ali ne razumem ni ljude koji se osvrću na to, ipak su oni debelo plaćeni da se koncentrišu na svoju igru, a ne na, ipak, sporedne stvari. Edited June 19, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ^ word pravi secam se kad je Pantela bio "strucni" konsultant za vreme LS,i sad bila prica o rasizmu i kaze majstor,nemojte pogresno da me shvatite,rasizam osudjujem,ali taj navijac je platio kartu i moze da prica sta hoce,ne vidim sto je njegov majmunski povik gori od vredjanja moje porodice... i to se apsolutno slazem,pa picka vam materina,zarade su im da mogu da ishrane i unuke da nista ne rade,a oni mi tu kukaju,mrsh u kurac jebem li vam mamu u pichku,ima bre za placenu kartu da mashem karom ko Misha Tumbas skontao sam da sam mnogo poceo da psujem :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Moram pohvaliti Duleta koji nije zheleo da ostane u senci dogadjaja sa utakmice pa je na konferenciji za shtampu u jednom trenutku uzviknuo "Smrt fashizmu! Partizan je shampion!" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 @Lex sva sreca, pa ste ga vi rasplakali. Dechko je pokazao da je emotivan, i kada je video kolike ovacije dobija sa tribine, bez obzira na rezultat i sve, morao je da pusti suze. kad igra sa onim kretenima, od kojih niko ne zasluzhuje Zvezdin dres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 'Nemojte da padate dole! Nemojte da padate dole, jer hotje stoka da nas nabiju sa 30 razlike!' :DDDD ROFLAMOCOPTERLOL pokidao sam se kad sam chuo ovo Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 stoka da nabije 30 razlike ... aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 @Lex sva sreca, pa ste ga vi rasplakali. Dechko je pokazao da je emotivan, i kada je video kolike ovacije dobija sa tribine, bez obzira na rezultat i sve, morao je da pusti suze. kad igra sa onim kretenima, od kojih niko ne zasluzhuje Zvezdin dres. JAO! covece... daaaaaj..... jaaaaaoo! mislim da je sve to malo preterano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 pa ne znam brate.. meni je izgledalo realno.. plakao je on i na severu na derbiju.. mozhda folira, ali svakako se trudi najvishe od svih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Naravno da navijam za Partizan, ali kao i svaka objektivna osoba, odushevljen sam vrhunskom priredbom koju mi je KK Crvena Zvezda priredila vecheras. Mislim, Chichin striptiz uz plakanje i skandiranje cele hale! Hvala! edit: Ahahaha... Mudre rechi trenera: 'Nemojte da padate dole! Nemojte da padate dole, jer hotje stoka da nas nabiju sa 30 razlike!' :DDDD da, objektivan si ko kriva marica.. . Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Meni je na derbiju bilo EXTRAAA !!! Prvo sam stajao ispred revije 2 i po sata,da bi nas ova govna sjebala za karte...(btw jedina losa stvar) Posle je krenuo korteo kroz citav grad,i navijanje je bilo za 5+ !!! Ulazak u halu,skandiranje Gurovicu,i nova pesma za miseve od preko puta - "da li cete ikad svoju pesmu imati,ili cete kao uvek nase pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlecivi"... Odlicno navijanje najveci deo susreta,uz vrtenje majici,i 2 parole...1. je glasila "the real football factories-nova urnebesna komedija,drugari sa juga nasmejace vas do suza",a 2. je isla "kokain,utoke,pederasi - ceo svet sada vas se plasi"...ko je gledao pomenutu emisiju,zna o cemu se radi... I kao slag na tortu,tuca sa policijom...vi me pljujte koliko hocete,ali tuca je bila muska...nismo ustuknuli,pokazali smo zube,ali smo i nasli neku "granicu"... Sve u svemu,ovo nije trebalo propustiti... Ah da,cestitam groblju na pobedi...phhhh ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 vama ne treba niko da vas zabavlja osim dobrog pendreka, mozda bi bilo kul da ni nedolazite na tekme? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Moz' bit' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Tako sam se bio iznervirao kad sam gledao tekmu da nemam reci.... Gurovic ej .. .!??!? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 hahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 koji vrh jebote Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ........ nekad su se navijachima zvali ljudi koji su navijali za svoj klub, a ne protiv drugog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Brate, nekada su ljudi shvatali shalu? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Meni je na derbiju bilo EXTRAAA !!! Prvo sam stajao ispred revije 2 i po sata,da bi nas ova govna sjebala za karte...(btw jedina losa stvar) Posle je krenuo korteo kroz citav grad,i navijanje je bilo za 5+ !!! Ulazak u halu,skandiranje Gurovicu,i nova pesma za miseve od preko puta - "da li cete ikad svoju pesmu imati,ili cete kao uvek nase pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlecivi"... Odlicno navijanje najveci deo susreta,uz vrtenje majici,i 2 parole...1. je glasila "the real football factories-nova urnebesna komedija,drugari sa juga nasmejace vas do suza",a 2. je isla "kokain,utoke,pederasi - ceo svet sada vas se plasi"...ko je gledao pomenutu emisiju,zna o cemu se radi... I kao slag na tortu,tuca sa policijom...vi me pljujte koliko hocete,ali tuca je bila muska...nismo ustuknuli,pokazali smo zube,ali smo i nasli neku "granicu"... Sve u svemu,ovo nije trebalo propustiti... Ah da,cestitam groblju na pobedi...phhhh ;) TO JE JAKO DOBRA PESMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ne znam da li je sarkazam ili ne,ali pesma zaista jeste dobra... @Sa1Nt kakve to veze ima sa delijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Nije sarkazam, zašto bi bio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 @Sa1Nt kakve to veze ima sa delijama? wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 @Laza pa otkud znam za koga navijas,i sta si hteo da kazes :)) @Sa1Nt hocu da kazem da za delije sigurno ne vazi da navijaju pretiv nekog,a ne za svoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 dobro je shto nisam moderator...il josh gore, admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 dobro je!!! shalu na stranu, ste chitali ovo? Звезда са само седам сениора на Партизан? Цетвртак, 21. јун 2007. 08:37 Судећи по саставу са којим ће ући у трећу утакмицу финала плеј-офа, Црвена звезда је урадила што је урадила. Партизан води са 2:0 и требало би да се деси право чудо па да у постојећим околностима не заврши посао већ у петак и "пришије" шесту узастопну шампионску звездицу, поготово што ће имати и подршку 6.000 својих навијача. Према писању дневног листа "Спорт", тренер Стеван Караџић моћи ће да рачуна на само седморицу сениора. То су Гуровић, Радивојевић, Александров, Драгићевић, Мишановић, Цветковић и Марковић! Остаје да се види ко ће поред голобрадих Краснића и Ковачевића од јуниора ући у тим за трећу утакмицу. Мирко Ковач од раније се због повреде налази ван строја, а после другог меча Звезда је остала без последњег плејмејкера, повређеног Стивена Марковића, али и центра Пере Антића, ког после искључења у уторак очекује аутоматска суспензија на две утакмице. Значи, могао би да игра тек ако серија дође до "мајсторице"... "Повреда Марковића је такве природе да највероватније не може да помогне. Током меча смо два пута покушали да га вратимо, али није ишло. Не желимо да ризикујемо са његовим повредама и да доводемо у питање следећу сезону. Суочени смо са великим проблемима. Партизан је пред својим навијачима велики фаворит, а ми ћемо пробати да одиграмо мушки, па шта буде биће", изјавио је тренер Звезде Стеван Караџић за "Спорт". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts