Sd D1ablo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Koliko se odprilike ceka kada se prijavi kod Telekoma za ADSL. Proslo nedelju dana, oni nista ne odgovaraju. Da idem u predstavnistvo sa kintom da odmah platim modem i predplatu ili trebam da cekam da mi stigne ugovor Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 uuuuu chekash vec nedelju dana, sve mi mirishe na to da ce te zajebu;) nema tu pravila, mozesh da chekash 10 dana, a mozesh kao ja 8 meseci, a znam neke koji chekaju i vishe. nema ti shta da idesh, kada te nazovu, znaj da cesh da dobijesh sutradan. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ja dobio posle dugog cekanja (4 dana).. nista onda pa ti im idi na stan sa ekipom i objasni neke stvari :D Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 E, moj ti. Pa ja sam chekao od februara 2005 (od kada je pocheo aDSL kod nas), do 30. marta ove godine. Nema pravila, mogu sutra da te pozovu, a mogu da te zovu za nekoliko meseci da ti kazu da ce "brzo da ti uvedu". Jedino shto mozesh da uradish je 011/9813, odmah pritisnesh 4, da ti ushtedim trud, i pitash operatera shta se deshava sa tvojim zahtevom, ili da isto to pitanje poshaljesh na info@telekom.yu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 ok, thx, sacekacu jos par dana pa saljem mail. Mada ni ideja sa ekipom nije losa Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 enma hsta da chekash, zovi ih odmah i pitaj kada je planirana tvoja centrala, ako ti da neodredjen odgovor, najebao si:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted May 22, 2007 Author Report Share Posted May 22, 2007 E, pazi ovo, u isto vreme sam se prijavio kod Sezama za ADSL i oni me zovu za ugovor. Ja bi radije telekom, ali sta ovi ljudi cekaju? Ako me skoro ne budu pozvali, uzimam Sezam. Jel moze posle bez problema sa Sezama da se prebaci na Telekom? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Prebacivanje obicno nije frka, samo proveri sa sezamom koliko minimalno moras da budes njihov korisnik da bi presao na telekom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 pa 3 meseca, elem ne radi to. sa manjim provajderima potpishesh ugovor dobijesh modem i sve i lepo odesh kuci i chekash isto onokliko koliko bi chekao i kod telekoma mozda koji dan duze. kad telekom pozove da sklopish ugovor to znachi da cesh adsl dobiti sutradan, tj da je doshao red na tvoju centralu. sad ako tebi predstavlja zadovoljsto da imash svu opremu kuci chija ce jedina funkcija biti skuoljanje prashine onda samo napred:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ne mora da znači. ja sam pre mesec dana samo otišao u beocity i dao pare, sklopio ugovor, uzeo opremu i rekli su mi da će mi pustiti net za do 15 radnih dana. sve sam to uradio u blaženom neznanju, tj nisam imao pojma da ljudi čekaju godinama na adsl. u međuvremenu mi je ortak rekao da je on čekao 4 meseca, pa sam se raspitao po netu itd. i živ se istraumirao kada sam video koliko se ljudi pate sa time. adsl su mi pustili posle dva radna dana (to je bio 11. april) i evo od tada je prošlo nešto preko meseca, sve radi savršeno, nijednom nisam imao neke "radove" itd, a protok je uvek jak. Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 kljuchne rechi su - isto onoliko koliko kod telekom mozda koji dan duze... ili ima portova i nechekash nishta ili ih nema i chekash, stvar je jasna i sve zavisi od telekoma. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pa 3 meseca, elem ne radi to. sa manjim provajderima potpishesh ugovor dobijesh modem i sve i lepo odesh kuci i chekash isto onokliko koliko bi chekao i kod telekoma mozda koji dan duze. kad telekom pozove da sklopish ugovor to znachi da cesh adsl dobiti sutradan, tj da je doshao red na tvoju centralu. sad ako tebi predstavlja zadovoljsto da imash svu opremu kuci chija ce jedina funkcija biti skuoljanje prashine onda samo napred:) mene su iz sezama zvali za ugovor tek kad mi je dodeljen adsl. al dobro, to je bilo pre dve godine ili koliko već ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 sad su promenili taktiku klg. dok ne potpishesh, na pitanje "kad cu da dobijem adsl", odgovaraju kao prorochishte u delfima:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ja sam se kod telekonja prijavio josh pochetkom decembra 2006. Al fazon shto su rekli "od 15. krece prikljuchivanje". Da, ali kog 15. ? Anyway, nadam se da ce za koji mesec stici :( Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 sad su promenili taktiku klg. dok ne potpishesh, na pitanje "kad cu da dobijem adsl", odgovaraju kao prorochishte u delfima:) bagra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 E, moj ti... Jebote, svi ste mi pokupili uzrecicu, tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 I to tuga sam skupio. Tuga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts