Jump to content

Plavi ekran

manager

Recommended Posts

poceo je da mi se pojavljuje plavi ekran, tj obavestenje kako mi nesto ne sljaka kako treba, da proverim hardver da li je dobro namesten, da li je softver dobro instaliran i slicno.. ono, da kontaktiram administratora oko windows update-a... naravno, sve se zablokira i sledece sto se mora je restart kompa... nekada mi se odmah pojavi isto prilikom startovanja sistema a nekada priceka par desetina minuta. isto mi se desavalo pre desetak dana kada je nastala ova pauza, do juce..

vec otprilike znam sta mi je ciniti, ali reko cisto da vidim da li je neko imao tu problematiku pa da mi da neki savet..

prilikom pojavljivanja plavog ekrana, zapisite sifru greske koja se ispise na dnu teksta i izguglajte

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

hahaha :) ja sam hteo da napisem memorija, ali posto si stavio da verovatno znas o cemu je rec predpostavio sam da ciljas na to :)

ma mislio sam da je u pitanju virus, da cu morati samo da reinstaliram windows, medjutim, prilikom instalacije na 8min do kraja pojavio se ponovo plavi ekran sto mi je dalo signal da je u pitanju memorija.

sva sreca da imam 2x512 tako da je bilo 50%50.. prva je bila u pitanju :)

prilikom pojavljivanja plavog ekrana, zapisite sifru greske koja se ispise na dnu teksta i izguglajte

pa problem je bio sto je svaki put izbacivao drugu gresku.. mislim vrtele su se 3-4..