Lucky Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ovako ... Pošto radim na nekoliko računara, odlučio sam svojevremeno da sve svoje važnije stvari nosim sa sobom, na flash disku. Na njemu mi se nalaze neki tekstovi, nalozi, mailovi itd itd. Sad, sve imam utisak da možda nešto propuštam ne korišćenjem tih U3 flash-eva, pa me interesuje da li ih neko poseduje i kakvi su utisci? Ili da li možda postoji neka druga tehnologija koja bi mi olakšala rad na više kompova? Svi ti kompovi su "moji" odnosno nemam problem sa privatnošću, pa me čisto interesuje taj "logistički" deo kao i onaj deo priče "jao pa gde mi je sad to", što će reći - sinhronizacija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ako ti treba za mail isl bolje uzmi programe koji mogu preko samog flash da se pokrecu i skladiste sve na njemu... tako ne moras da sinhronizujes nista, jedino moras cesce da koristis sam flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Da, kao shto reche kolega Junkie, najbolje je na flash drajv nabacati sve programe koje koristish za mail i office (ukljuchujuci i Photoshop portable, naprimer) u portable varijantama. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) mi koristimo verbatim od 1gb,naravno ti bi mogao da uzmes veceg kapaciteta, nisu se lose pokazali ali moja ti je preporuka neki usb- hdd recimo od 60gb, ja kuci koristim data transfer kabal tako sa laptopa prenosim podatke u bilo koji kompjuter jednostavno radi kabal na usb i utaknes i prenosis podatke. Edited May 18, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Mislim da nije ciljao na mailove. Koristi forwarding na gmail, time se problem resava :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 http://www.freecom.com/ecproduct_detail.as...ssCatID=1146189 Dugme za sinhronizaciju = mnogo lepa stvar Koristim isti i prezadovoljan sam. Quote Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Eto kako stvari prodaje product manager, mogli biste ponesto da naucite od njega ;) Sa'cu vidim ... dobio sam jos par hintova preko msna i pma, pa ce se valjda naci nesto sto mi odgovara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts