Jump to content

Boston Legal topic...

Recommended Posts

ahahaha chasna sestra is at it again! sem suptilnog hejta na amerocentrichko vidjenje sveta mislim da ove mexikance ubacuju samo da bi mogli chasnu sestru da vrate =o))

odlichna epizoda again, malo smara sto dovode novu nadrndanu njujorchanku a staru su prvo smekshali a onda je se reshili bash zbog toga...blah...

ali zato...denny crane!

(i konachno mini-payoff za one koji su gledali s8 practicea i koji su znali ovo o shoreu pre nego sto je rekao dennyju =o))

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...

ako ima neka dobra dusa da mi nareze bitje to sjajno :)

Evo ja sam odavde skidao sve epizode 1 sezone Boston Legal, mada skida se preko e-mula tako da brzina dl-a moze stvarno da smori [xx(] zato sam kupio od nekog lika sve sezone.

Dajte barem ime te zadnje epizode da barem nju pogledam =P

Nekako sam iskopao ovaj link, na tom sajtu ima par poslednjih epizoda 4-og serijala.

nego ja sam precesljao sve linkove u ovom topicu i nigde nisam mogao da nadjem srpske titlove,

izvinite ljudi ali ako bi neko mogao da pomogne ovoj napacenoj dusi i da ostavi neki link gde bih mogao naci titlove [?]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

denny crane!

blago vama sto imate kriterijume =o) meni serija dobra sve vreme, nekad vishe nekad manje nervira predvidljivost i politichko korektni preaching ali ja od bl i dalje dobijam ono zbog chega sam i pocheo da gledam seriju....ah well...

• 3 weeks later...
  • 1 year later...