Jump to content

WoW 2.1.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

Promena se ne odnosi na kvalitet opreme nego na pugove i premade-ove!

Kako se ne odnosi na kvalitet opreme? Saopshtenje kaze drugachije:

Battlegrounds

The new battleground matchmaking system is now implemented and active. This system allows the battleground to select teams of similar equipment quality and organizational level to battle each other. For now, the system will be very forgiving about creating matchups in order to keep queue times low. However, the parameters will be adjusted as necessary when more organized teams become active in the battlegrounds.

Kako... kako je iz ovoga proizashlo da ja konstantno upadam u team sa likovima koji su ili 10-12 lvl ili 15-17 i u najboljem sluchaju imaju loshe zelene? A na drugoj strani i do 6 twink-ova. Igrao sam jutros ponovo. Sve mecheve smo izgubili sa 3:0.

Eto sad znas i sta znaci pug :D

nemoj oko toga da se nerviras, secam se i ja kad sam lvlovo maga i na 19 odem u bg kiteujem roga twinka preko celog wsg da bi me on na kraju 1 shotovo :D zna da bude frustrirajuce ali jbga

Imao sam to lepo iskustvo kad sam igrao sa hunter-om. :D Nekoliko puta mi se dogadjalo da ga kite-ujem u shirokom luku oko onih heal/berserk kucica i da to traje dok mi ne nestane mane za concussion... a za to treba puno vremena. Posle takvih situacija chovek moze samo da se nasmeje... da ne bi poludeo. :)

i ako ti sve ovo nista ne znaci i ako igras for fun pvp

nemoj barem da wahjnujes kako je sranje i ne pravedne , jer ce uvek tako jer blizzard zabole da to popravi

end of story

Ali jeste sranje i nepravedno! :) Zashto je pogreshno da se zalim na uneshenu promenu koja ne samo da nije popravila postojecu nebalansiranu situaciju nego je oterala u ekstrem i drastichno ujebala ionako falichan setup? Shto sam ja idiot zato shto mi neshto tako smeta? Ako se tu iko poneo idiotski onda je to Blizzard, i sasvim je normalno da budu prozvani za tako neshto.

Anyway, necu vishe da gushim sa nechim shto su izgleda nebitne stvari za sve sem likova koji su igru pazarili prekjuche, izgleda da je vreme da vidim shta ova igra ima josh da pruzi... farewell, my dear 10-19 Warsong Gulch. :( Ye will be missed...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

killy ne laprdaj, igra je napravljena da ljudi rade skoro sve sta oce da rade i da vetjina ostalih igracha ne mozhe da mu uradi bash nista ako im se ne svidja sta oni rade

da, wulfi je gej sto whineuje na stanje u low lvl BGovima jer to je ko da whineuje sto sunce izlazi sa krive strane, i realno samo treba da prestane da kuka kako ga tamo smaraju xyz twinkovi, sve ostalo u igri mozhe da radi kako god oce kolko god dugo oce, ako mu se tjefne mozhe sa tim lvl 19 likom da farmuje 10k golda u durotaru...

znachi jedan od vas 2ce da prekine da govori ovom drugom kako da igra igru koju sam sebi platja, a drugi da prekine da se zhali na stvari koje ne mozhe da promeni i mozhemo da nastavimo da prihcamo o 2.1.0 pechu ...kao da smo ikada prichalo o njemu na ovom topicu =o))

i zomg zasto li je ovo stiki? =o))

Silencer mi izwhinovao da bude sticky, a i da ja imam razlog da banujem ljude ako krenu na nekom drugom topiku beskrajno da kenjaju o ovome.

I didn't whine :(

farewell, my dear 10-19 Warsong Gulch. :( Ye will be missed...

Meni samo zao sto necu vise biznis lep da imam da enchantujem jake enchante twinkovima... E koje su to pare bile na xaviusu ceo guild sam jedan opremao enchantima, a ceo taj guild je lagano buyout gold na internetu.

GRINDERSKA NE ZAHVALNA IGRA

Hmmm kad sam ja sve u igri izgrindao sto je moglo na klasicnom WoW-u onda nisam imao vise sta da radim i smorio sam se imao sam mnogo imba opremu tada. Igra ne bi imala smisla da nema tog grindinga :) zamisli da ti je sve na izvolte ? That sux jelda... Realno i u zivotu ako hoces za nesto da se pocimas moras da se iscimas.

E sad pitanje jedno imal neko quest walktrought za druid epic fly mount bas me zanima ;) sta moraju sve da prodju da bi dobili epic fly moutna :P I ako ima slicica da vim ja nasta lice te ptice :S

BTW tema moze sad unstick since patch dayz are over :)

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

nisam siguran ali koliko sam cuo epic flying form izgleda kao obicna pre patcha (crna), a stara je zute boje .....verovatno lupam gluposti ali tako sam cuo :) a mozda je samo taurenska ptica pozutela a NE je ostala crna (oomkin i cat form su razlicite u zavisnosti od rase) i epix ima neki oklop il sta ja znam..

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Errr... vazi.

Momak, vidim po tvojim post-ovima da ti se to ochigledno kosi sa zivotnom filozofijom, ali aj probaj malo da ukljuchish mozak pre nego shto neshto otkucash, mkay? U tom sluchaju mozda ti uspe da pojmish da ima ljudi koji jednostavno ne zele da se leveluju na 70 za 3 dana. Josh jednom - ne zelim da se shto pre levelujem na 70. Ne interesuje me takav nachin igre. Da hocu ludachki grind, vratio bih se na Silkroad. Ne vidim shta ima loshe u tome da dodjem na 70 svojim tempom, u svoje vreme, i da pride uzivam u svakom iskustvu koje igra ima da ponudi, ukljuchujuci tu i bg-ove.

Verovao ili ne, ali low lvl bg-ovi postoje sa razlogom. Da bi se low lvl ljudi igrali u njima. I ja sam idiot shto zelim da mi se tako neshto omoguci bez da srecem po 6 iskompleksiranih exploiter-a po partiji? I ako Blizzard unese promenu koja bi trebalo da poboljsha iskustvo igranja BG-a za sve, a ona se pritom pritom pokaze da ima sasvim suprotan efekat za low lvl igrache, ja sam idiot zato shto necu da cutim i da se pravim da je sve u redu? Ili sam idiot zato shto nisam tako hard kor kao shto ti bio, pa da cutim i stoichki trpim kad upadnem u bg gde me dva twink-a lemaju a treci mi mashe? Ili sam mozda idiot zato shto za razliku od tebe ochekujem da stvari funkcionishu u skladu sa logikom chak i na 19-tom nivou (SHOCK HORROR GASP OH NOEZ!)?

Ako si hteo da kazesh da je situacija takva da je igranje u low lvl bg-ovima i inache veoma loshe balansirano i da iz tog razloga preporuchujesh da se taj segment igre najbolje zaobidje, onda si imao Kilijev i Xzor-ov post kao primer koji prenosi tu poentu bez nepotrebnog i pre svega - neosnovanog vredjanja na lichnoj osnovi.

Ovo shta sada prichash je dovoljno da se preispitash o izvoru idiotizma u ovom topic-u, jer ako kompanija pruza sadrzaj za igranje na nizim nivoima, a taj sadrzaj ne funkcionishe najbolje, chak josh gore posle patch-a koji je trebalo da popravi situaciju, onda ja kao neko ko placa pretplatu imam puno pravo da iznesem zamerke na taj rachun i prosto ne vidim gde je tu idiotizam.

Pa ochigledno da ipak malo givuju, inache ne bi unosili promenu da se timovi slazu po opremi. Ja koliko kapiram, vi na 70-tom imate svi priblizno istu opremu i ne postoji mogucnost za razlikom kao kad je u pitanju twink vs non-twink, tako da je stepen organizacije u okviru tima odluchujuci faktor. Koliko vidim na forumima, ako se izuzmu zamerke na povremeno dugo chekanje, tu sistem sasvim lepo funkcionishe za 70-ti nivo. Il' bar tako prichaju...

A shto se tiche slaganja po opremi, ovo je kao trebalo da bude kompromisno reshenje. Twink-ovi bi ostali ono shto jesu, s'tim shto bi se sucheljavali medjusobno, a normalni ljudi konachno ne bi vishe morali da brinu zbog njih. Shteta shto ne funkcionishe...

To su vec korisne informacije. [:D] Mada, ja uglavnom ustajem od kompa najkasnije do 20:00 i prepushtam ga burazeru do sutra ujutru. :( Do sada sam uvek najvishe voleo da igram bg od 07:00 do 13:00, jer mi se chinilo da ih tada najmanje ima. Valjda u to vreme josh spavaju ako su raid-ovali do kasno... ;)

Ako se zabavljash na low lvlima onda je to vrlo fino i treba da budes srecan .

Ali poenta mog posta je ... imba ili ne ... ne treba da wajnujes kada je blizard lepo rekao Da ovaj novi sistem nece uci jos dosta vremena 100% u primenu , dakle lepo je svima nam dragi blizzardd napisao da ce sistem polako da ulazi u primenu i postepeno da se ne bi ruinirao queue time . Naravno ... tesko je tako nesta primetit kada imash KONSTANTAN whine .

Veruj mi nemam nista protiv toga da se to izbalansira i voleo bi ... ali mrzim jebeno whajnovanje ... koja je poenta toga da to radis ovde ? Dakle tvoje je da li ces da prihvatis to sa twinkovima sranje , ne izbalansiranost pola klasa koje neke kljucne spelove dobijaju tek posle lvl50 a neke na lvl10 , prestanes da igras igru , ili zaobidjes to i igras igru kao i 95%wow populacije = na lvl70 ... Jer tamo gde je 95%wow populacije tamo je i blizardova paznja usmerena 95% .

Naravno tvoje je kako ces da igras igru ... Blizardovo je kako ce da je pravi ...

I uostalom video sam sa Fallout temi da je bolje da se ne upustamo u raspravu .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

realno druid>>> all [:D] [:D]

btw sad kad vec spominju twinkove ...razmisljam da napravim lvl 39 twinka warriora . Mnogo je vise kombinacija za gear + lvl 39 boe epic sword + TBC enchanti + daleko manji broj twink protivnika . jes da treba mnogo vise kesha al jbg

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ne znam da li je do tog sitnog fixa ili do nekog addona, ali juce nisam video pola itema na ljudima kao i neke igrace u raidu.. :)

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?