Jump to content

Intenet prodavnice

HcRope

Recommended Posts

Ljudi, shta mislite vi o net prodavnicama, ili Web Shop-ovima, ima li ih u Srbiji i valjaju li chemu??? Znam da na zapadu postoje otprilike koliko i kucni rachunari, ne znam jesmo li mi stvarno toliko zaostali ili ovde stvarno nema neshto nalik e-bay-u lepo lencharish kod kuce i chekash da ti neko donese ono shto si kupio... Opinions??

kako nema?

www.donesi.com :]

Hehe, nice bro' ali naruchivanje 'rane i nije bash ono shto sam ja imao na umu... Mislio sam na prodavnice koje se bave prodajom svega i svachega, rachunara, televizora, telefona, igara, filmova, bojlera, brusilica... ehm... zaboravite ova dva zadnja... ;)

Ne nachuo sam da bi trebalo da se otvori kod nas skoro neki mega-giga web shop, koji ce navodno biti super jeftin, pa rek'o ako neko zna neshto o tome, i da neko nije neshto kupovao, interesuju me iskustva drugih ljudi i misljenja, ono, kako se placa, karticom ili mozhe cash on delivery ili kako vec meni bi stvarno korisitlo neshto tako postho ne zhivim u BG-u pa kad god hocu da kupim neshto tipa: Original diskovi, komponente za komp, mp3, ili neshto tako moram da palim za bg, da bi ushtedeo neki din. i da bi nashao ono shto mi treba.

Edited by HcRope

Kod nas jos uvek prakticno ne funkcionise placanje karticama preko neta, mislim da su to resili zakonski, ali se jos banke nisu prilagodile, to je najveci problem. Pakomova prodavnica kao funkcionise da mozes da placas Diners karticom, ali nemam tu karticu pa nisam mogao da probam. Ovo ostalo sve funkcionise otprilike kao i donosenje hrane - tamo se prijavis pa te oni zovu, proveravaju, valjda moras nesto i da im uplatis unapred ako je veci iznos u pitanju i onda ti donesu.

DHL je isto najavljivao da ce uskoro kod nas poceti sa cash-on-delivery uslugom, ali ne zna se kada ce to startovati.

Heghlu'meH QaQ jajvam