Undenis Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Jos mi ispadosmo zlocinci, obratite paznju na muziku u pozadini.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 koji bedan pokusaj provociranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ali arkanovi tigrovi rofl................ hehe beda ljatifi .......... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ovde samo josh djoko i kovach fale(aka bata zivotinja i ljubisha samarzic) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Film je bedna propaganda, na kraju su Shiptari ispali jadni i posteni, koja je to stoka, nismo ih ni trebali pustiti u drzavu nikada, mi im davali pare mi ih pomagali a sad nam ovako vracaju pa to je takav olos, sve bi ja to uza zid pa metak u celo, dosli su u nasu drzavu sa 2 torbe a sad imaju mnogo vise preko nasih ledja i para. A ti isti Albanci su ubijali nase ljude dok su se povlacili preko Albanije i krali sta su ovi imali na sebi, koji je to sljam... Edited May 4, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 shta se tangirate. ima vakvih filmitja boga oca na netu :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 mogli bi raspravljamo o tome kako su ovakvi filmvi postavljeni ne da promovishu saosecanja ka albancima vec negodovanje ka srbima koji odgovaraju na te filmove grubo i nekulturno, da ih ignorishu steta nama/beneficija albanskoj strani od ovakvih filmova bila bi vishestruko manja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Znaci roflmao za Brave Heart music temu, koja pocinje negde blizu sredine kad onaj terorista drzi UCK zastavu. Edited May 4, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Na cega se vi primate rofl !!!! Film je bedna propaganda, na kraju su Shiptari ispali jadni i posteni, koja je to stoka, nismo ih ni trebali pustiti u drzavu nikada, mi im davali pare mi ih pomagali a sad nam ovako vracaju pa to je takav olos, sve bi ja to uza zid pa metak u celo, dosli su u nasu drzavu sa 2 torbe a sad imaju mnogo vise preko nasih ledja i para. A ti isti Albanci su ubijali nase ljude dok su se povlacili preko Albanije i krali sta su ovi imali na sebi, koji je to sljam... Ata lupas nesreco !!! Pa poumirali bi da im nije pomogao Esad pasa Toptani . U severnoj albaniji vladar , bez njegove pomoci ne bi ni presli Albaniju tako da nemoj da LUPAS !!! jos jednom da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 neki šiptari su pomagali, većina je napadala i pljačkala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ti si bio tamo pa nam prepricavas :)))) Ja rekoh za Severnu Albaniju samo , zna se da su pojedina plemena ih napadala i pljackala . Poenta je da svuda ima dobrih i zlih ljudi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ne bash, ja bih rekao fifti-fifti po onome shto sam prochitao... ali uzmi u obzir da su ovi pod esad pashom koji su pomagali bili bolje organizovani od bandi koje su napadale sporadichno. ne znam kako bi se zavrshilo da su i esad pashini napadali :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Pa ne bi danas postojalo ovo sto mi nazivamo Srbija . Da je napadao i on :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 koja prijava od "SPOTA" lal Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Pa ne bi danas postojalo ovo sto mi nazivamo Srbija . Da je napadao i on :))) To bash i nije istina. Mnogo je verovatnije da bi posle pobede "saveznika" nastala "samo" drzava Srbija umesto proklete Kraljevine Jugoslavije. I danas bi nam verovatno bilo 10 puta bolje. Edited May 5, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 I onda je mrmot umotao cokoladu u foliju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 UVIO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Dobro uvio :) ili bolje smotao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Znaci.... PENIM !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 "over 90% were innocent childrens and old wifes" dobro bre shto smo ubijali childrens i wifes je li?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 cuti nemoj da nas cuje evropska unija pa da dozvole albancima da zive u beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts