Jump to content

Kosovo War

Recommended Posts

Film je bedna propaganda, na kraju su Shiptari ispali jadni i posteni, koja je to stoka, nismo ih ni trebali pustiti u drzavu nikada, mi im davali pare mi ih pomagali a sad nam ovako vracaju pa to je takav olos, sve bi ja to uza zid pa metak u celo, dosli su u nasu drzavu sa 2 torbe a sad imaju mnogo vise preko nasih ledja i para.

A ti isti Albanci su ubijali nase ljude dok su se povlacili preko Albanije i krali sta su ovi imali na sebi, koji je to sljam...

Edited by De1
SCJP.png

mogli bi raspravljamo o tome kako su ovakvi filmvi postavljeni ne da promovishu saosecanja ka albancima vec negodovanje ka srbima koji odgovaraju na te filmove grubo i nekulturno, da ih ignorishu steta nama/beneficija albanskoj strani od ovakvih filmova bila bi vishestruko manja...

Na cega se vi primate rofl !!!!

Film je bedna propaganda, na kraju su Shiptari ispali jadni i posteni, koja je to stoka, nismo ih ni trebali pustiti u drzavu nikada, mi im davali pare mi ih pomagali a sad nam ovako vracaju pa to je takav olos, sve bi ja to uza zid pa metak u celo, dosli su u nasu drzavu sa 2 torbe a sad imaju mnogo vise preko nasih ledja i para.

A ti isti Albanci su ubijali nase ljude dok su se povlacili preko Albanije i krali sta su ovi imali na sebi, koji je to sljam...

Ata lupas nesreco !!!

Pa poumirali bi da im nije pomogao Esad pasa Toptani . U severnoj albaniji vladar , bez njegove pomoci ne bi ni presli Albaniju tako da nemoj da LUPAS !!! jos jednom da kazem.

Pa ne bi danas postojalo ovo sto mi nazivamo Srbija .

Da je napadao i on :)))

To bash i nije istina. Mnogo je verovatnije da bi posle pobede "saveznika" nastala "samo" drzava Srbija umesto proklete Kraljevine Jugoslavije. I danas bi nam verovatno bilo 10 puta bolje.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !