Tauruss Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Trebala bi mi preporuka ljudi koji se razumeju u bajseve... Elem, potreban mi je bajs za rekreaciju i ponekad za odlazak do faxa. Pozeljno je da je malo veci. Preporuka nekog prozvodjaca? Gde kupiti? Mislio sam uzeti Capriolo ali su ga ljudi koji se nesto razumeju zestoko napljuvali. Budzet je ~200e. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Pa za te pare i nemas bas neki veliki izbor medju novim bajsevima sem Kapriola :) ili da juris neki polovan ali odrzavan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 http://www.ciklonaut.com/Oglasi/TrangeFrange.htm bolje polovan dobar bajk, za 200 eu može samo novo đubre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts