Sting Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 hahaha it's clearly a hunter wepon! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Trenutna motivacija mi je podici sebi platu do $10K... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 najbolja motivacija - da postanem svoj covek, da pobegnem od mojih i da nikom nista nikada ne dugujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 ...meni je osmeh lightmotiv... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 F4tso dal chuda il muda pitanje je sad. Ma samo da prezivim jos jedan dan Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 motivacija mi je kada vidim da su ljudi oko mene(njih troje) nasmejani i srecni jer tada sam i ja srecna i motivisana za nove poduhvate,bez toga nista ne mogu normalno da uradim... :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 ^ :))) ponestaje mi motivacije, mada sve vise mislim da to nazalost zavisi od dana do dana. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 lep dan, nista bolje... ono kad si srecan a ne znas sto Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Chim vidim ribu sa dobrim dupetom odma dobijem motivaciju da je zveknem Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 @TeacH Na nju se lozim oko tri meseca, a skidam kile skoro godinu dana, otkada sam primetio da srce lose radi i zeludac progoreva :-) 10 meseci bi bilo previse i za mene... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 @ Topic Samo polako. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) To je ono sto mi nedostaje,barem u zadnjih par meseci x/x Edited April 28, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Kada gledam neke moje dobre ortake kako neminovno odlaze u propast( aja tu nishta ne mogu),kada pogledam moje roditelje i vidim ljude koji su nezadovoljnim svojim zivotom i non-stop nadrndani,kada pozelim da sebi priushtim neshto shto zelim(nishta nerealno),a vidim da nemam za isto,eto to je moja motivacija da izguram i obezbedim sebi zivot bolji nego nego shto je sad trenutno. Mada se ne zalim nije meni teshko da budem srecan,deviza zivotna mi je da bez obzira na sve uvek furam kroz zivot sa osmehom na licu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Trenutna motivacija mi je podici sebi platu do $10K... Zelim ti i da uspes u tome, samo je pitanje cega se odrices radi toliko para. Velika plata - velika odricanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 sad ispade mala plata - mala odricanja, which certainly is not true. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Zelim ti i da uspes u tome, samo je pitanje cega se odrices radi toliko para. Velika plata - velika odricanja. Veruj mi, i sada se odrichem mnogo... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 S obzirom da ZerBah radi napolju, zato sam i rekao tako. KOd nas je situacija drugacija, puno odricanja za male pare, pa ne bi on otisao napolje da bi ziveo po tom sistemu, vec kad se odrice zna i zasta se odrice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts