Jump to content

WTF Agregacija ADSL ?

Sd D1ablo

Recommended Posts

E, ljudi, nov sam u ovome, uzimam skoro ADSL i nisam siguan za shta da se odlucim.

Sezam je relativno jeftin, ali cuo sam da poneke zeza net, i zanima me koliko obaraju protok.

Eunet prica o agregaciji 1:30, a ja nemam pojma sta je to, i koliko to obara net.

Telekom je veoma jeftin, a cuo sam i pouzdan ali sam takodje cuo da za prikljucivanje treba da puknesh 5000 din , cega nema kod dugih provajdera. E, da takodje sam cuo da telekom podbada i minira ove druge provajdere i obara im linije. Sta se najvise isplati za ADSL 265/64 ???

Hoes before NGOes

Pusti ti tu agregaciju na miru :) Postoje samo 2 vrste interneta bandwitha

1. Garantovani bandwith

2. Negarantovani bandwith

SVI aDSL provajderi _BEZ OBZIRA STA IM PISE NA SAJTOVIMA_ daju ovaj NEgarantovani bandwith. Dakle kod svih ce ti raditi mane vise isto, gledaj samo ostale usluge kakva je teh support, placanje unapred ili ne da li ti daju besplatne sms-ove cena itd.

Telekom nije naplacivao setup do skoro i to samo za one koje su se javili u promotivnom periodu, znaci oni su dobijali besplatno modem i prikljuchenje...

Sad ne znam kako je, mada mislim da se placa... U svakom slucaju vredi svaki dinar, chak moram da priznam da je telekomov adsl vrlo dobar.....za sad.

A ono oko toga da telekom minira druge provajdere da bi unishtio konkurenciju, pa to je sasvim normalno :)

ma to je ishlo u marketinshke svrhe, pre metar dana sam ih neshto zvao i usput pitao da li se naplacuje setup, odgovor je bio ne, chak se riba i zachudila shto sam to pitao.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.