Lucky Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 laki, poshto imash ngageda li znash mozhda gde ima da se kupe slushke za njega ( one sa 2 jack-a ) i kolko otprilike koshtaju ... bile su tako dobreee .... dok ih ker nije pojeo :( Ja sam poslednji put kupio pored ceske ambasade (pocetak bulevara prekoputa glavne poste), mislim da se mobtrend zove radnja, imali su ih u dovoljnoj kolicini. Neke krsh kineske naravno, ali su bile sa dva dzeka, sto sam i ja trazio. A pre toga sam pitao na dosta i nisu imali, pa mi je palo cak bilo napamet i da narucim preko neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ajd sad malo nazad na topic i meni riknuo ipod, ispao na patos, sta da se radi... resetujem mu softver jednom, pa drugi put, jos nesto zeza. skljoca hard disk dok vrti pesme i tako to. zaglupljuje se svako malo. elem, pitanja su konkretna: cime si mu formatizovao disk, da li nekim posebnim softverom ili nekim itunes tandaramandara chudima? gde im je servis u bg-u? nije bas da imam garanciju, al bi ih ubedio da malo chachkaju po njemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 možeš da formatiraš bilo čime, samo pazi da je fat32, ali ne vidim kako to može da pomogne ako je problem harverski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ne znam da li moze ili ne moze, ali moram da probam, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts