gruja Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 brate od tih mesta sto si nabrojao ne zna se koje je ljigavije Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Odkud ti znas to,urbani? :] Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 brate od tih mesta sto si nabrojao ne zna se koje je ljigavije Pa to mi i jeste bila poenta... Na takvim mestima se pusta "gay" mjuza... ALi na takvim mestima neces cuti ovo sto ovaj decko radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Pa nigde kod nas neces cuti juro trance ili pogotovu taj nemachki skuter trance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 joj skuter i trens u istoj recenici joj :\ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 joj skuter i trens u istoj recenici joj :\ Pa realno je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Pa zar niko ne razume na koji tacno mislim, najbanalnije recheno to je onaj gde uvek ima neki istanjeni zhenski vokal gde se nesto dere i srenja o ljubavi, nemojte da me navodite da postavljam primere Tipican primer za to je vash i nash dragi Scooter jebem li ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 zar scooter nije euro dance? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 nije .. jebem li ga tacno sta je al ni trance ni juro dens nije trebalo bi da je neki hard dance(ne mesati s dzoganijem ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Samo rejv? Ali vi ste gay! Podsecate me na onu epizodu SouthParka kada im je sve bio gay :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) nije .. jebem li ga tacno sta je al ni trance ni juro dens nije trebalo bi da je neki hard dance(ne mesati s dzoganijem ) tiesto je juro trance :P Edited May 1, 2007 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Odkud ti znas to,urbani? :] IDEM TAMO DA MUVAM PICKE DEVE'ESPRVO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Pa nigde kod nas neces cuti juro trance ili pogotovu taj nemachki skuter trance. Bogu hvala Edited May 2, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ok...povlachim rech nije "gay" nego je dechija euro-rave muzika...zivi bili veliki vam porasli ali to meni je losha kopija pure rave-a!!! @stefano : Bratic....ok pazi...ja sam ti dao primer samo....i malo sam se nashalio tako da nemoj sve da bukvalno shvatash(nisi ti gay ako "pravish" ovu muziku)...mozda su ovo ta lepsha vremena(o boze) koja dolaze sa mladjim narashtajem i mozda cesh ti ipak jednog dana biti dj...makar i plagijatorskim delima(koja ne odobravam)...ali i to je neshto...bolje i ovo nego : PRSTEN JE MALI A VECHNA TUGA!!!! Ipak mozda dobro i prodjesh ta tane jer se njima ovo svidja...josh mozesh i da zaradish...komercijala bato!!! @svi : Nemate pojma...svi ste vi wikend likovi koji sanjaju o nechem velikom da ce se desiti u njihovom zivotu......koji pljuv......ali naravno shalim se......u sushtini (pljus shamar sebi) ova muzika napuni Amsterdam Arenu i deca skachu pod speedom i extasy-em...moze im se...a ja cu da molim Boga kada ce da dodje u Srbiju Twisted System ili tako neki majstorski trio...da se ubijem od igranja i grebanja po podu i saznanju da cu posle morati da zivim u Srbiji... Tiesto,Paul van dyk i mozda josh par dj-eva da kazem zasluzuju respect za ono shto rade...ostalo se svodi kao i nash drug Stefano...mozda ce i jednog dana biti dj!!! PS: Sedam miliona ljudi imaju tu srecu da zive u zemlji Srbiji,ostatak sveta ima sve ostalo!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefdza90 Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 Dosao vikend, dosla jos jedna pesma :). Komentari pozeljni... Raise you hands, tell me what do you see? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Planetar brate,ne tripuj se za Srbiju da smo toliki jad i beda.I u gorim uslovima smo imali odlichnu trens scenu,pa je sve otishlo u tri lepe,ne zbog ekonomske situacije,nego zbog tih klinaca splavara na spidu i ekstaziju koje si pominjao gore,ali ono,to je pricha izhvakana 1000 puta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Planetar brate,ne tripuj se za Srbiju da smo toliki jad i beda.I u gorim uslovima smo imali odlichnu trens scenu,pa je sve otishlo u tri lepe,ne zbog ekonomske situacije,nego zbog tih klinaca splavara na spidu i ekstaziju koje si pominjao gore,ali ono,to je pricha izhvakana 1000 puta. Pa shta onda spominjesh tu prichu i nadovezujesh se sa mnom... I kako da se ne tripujem!? Gde ljudi iz provincije mogu da izadju i da chuju neki electro uopshte a ne trance,a da nije Bg,Ns,Subotica,Nish(ako josh tamo neshto zivi),Kragujevac(isti sluchaj kao i sa Nish) Kontam ja da je scena manje vishe...ok...ovo cu reci zbog tebe samo jer ja konkretno osim velikih rave-ova,nemam nigde da odem osim u bg gde ima club sa takvom muzikom!!! A ti stefane samo pravi to i cepaj!!! boli te patka! :) PS:Muka mi je od kvazi optimizma i nerealnih stvari!!! PS2: Gde sam ja to pljuno po Srpskom Trensu i uopshte electru btw bwe... Edited May 7, 2007 by Planetar Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefdza90 Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 Dobar ritam i melodija.odlicni prelazi i kombinovanje kompjuterskog zvuka sa zivim instrumentima... Zeljno iscekujem Vase komentare i odgovor EXIT komisije,pa se vidimo na DJ SUPER STAR stage-u ;). Sledeceg vikenda Vas ocekuje jos jedna pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 isto pakovanje... Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefdza90 Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Prosao je rok za prijavljivanje na konkurs...Sada ostaje samo da sacekam 1.6...Elem,malo da se odlepimo od happy hardcore-a ili eurotrancea kako ga drugi zovu...Ovoga puta nesto sto vuce na trance,pesma Why Can't We...nazalost,nisam mogao da okacim celu pesmu,tako da bih napomenuo da obratite paznju na pocetak pesme...svi komentari su dobrodosli ;) www.myexit.org/Stefano www.myspace.com/calypsodj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Kako neko smara sa altom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 E owo je zonfa scootera...josh samo da kaze u pesmi : Good Morning ili Hypa hypa Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikl Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Sta znaci ''suckujes'' ??? nek mi neko objasni,hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ban Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts