Jump to content

Mozgalice, mikice, mukice...

Recommended Posts

Da li imate odredjene pesme kada ih slusate, cujete vas automatski asocira na neku situaciju, osobu, lep period, negde ste na moru, planini, pa se u trenutku nasmejete jer vam je lepo. Mozgu je lepo i za taj jedan trenutak zivot vam je lep.

Ah, da :)

Pozdrav

V

da, miris i meni

a sto se tice pesama, kad recimo cujem korn 'you all wanna single' setim se dana kad sam pripremao prijemni za faks

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja mislim da se ja vishe fleshujem od mirisa,muzike i svega nego FLASH GORDON

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Uf savko chulo mi je trip za sebe.

Muzika me uglavnom vezuje za neki period u zivotu,ili neku osobu i uglavnom su to lepa sedjanja.

A miris vishe me tripuje za neke osobe,ili konkretne situacije.

U svakom sluchju kod flesheva je nagore shto iz prijatnog osetjaja "lepih starih vremena"(ma kakva ona stvarno bila) brzo predju u ochajavanje za istim tim vremenima :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Zvuk ftw

Uvek me podseti na "stare dane"

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Da li imate odredjene pesme kada ih slusate, cujete vas automatski asocira na neku situaciju, osobu, lep period, negde ste na moru, planini, pa se u trenutku nasmejete jer vam je lepo. Mozgu je lepo i za taj jedan trenutak zivot vam je lep.

Ah, da :)

Pozdrav

Naravno jer kad cujete pesmu koja je isla u pozadini nekog bitnog lepog dogadjaja u vasem zivotu uvek vas asocira na taj dogadjaj. Pici Sharam - My girl wants to party all the time!!!ONE

SCJP.png

greece 2000 - three drives on a vinyl uvek kad chujem podseti me na neki period usamljenosti, chilla i na pravo chudo na neki mir ( iako je to bio veoma zaeban period, amerika, ja izbacen iz porodice, 2 nedelje kuntam na kauchu, chekam da mi nadju porodicu ne znam dal cenaci, ako ne nadju letim za bg, gubim jednu godinu, dosta para, i previshe utroshenih zhivaca ) i na knjigu koju sam tad chitao, Od kim Stenli Robinsona (trilogija) Crveni, Zeleni i Plavi Mars. :)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

ono za miris, htedoh reci da je naucno potvrdjeno end istrazeno da je najjaci fleser, tj najbolje povezuje tripove sa culom, takodje, miris se najduze i najtacnije pamti.

ja, recimo i danas kad osetim neki parfem sto je nosila neka riba u prvom srednje sto sam se ja lozio na nju sav se isflesujem i to skroz zajebano, a to je bilo pre sto godina, niti znam koji je parfem, niti se tripujem i dalje na tu ribu...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Da naravno .... recimo motorbreath me asocira na klanrur , to sam slusao pre par godina u momentu kada sam dosao prvi put na klanrur vec sada davne 2001 ili 2002 ne znam ni sam vishe . I to sam dosao zbog countera ... lol .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

greece 2000 - three drives on a vinyl uvek kad chujem podseti me na neki period usamljenosti, chilla i na pravo chudo na neki mir ( iako je to bio veoma zaeban period, amerika, ja izbacen iz porodice, 2 nedelje kuntam na kauchu, chekam da mi nadju porodicu ne znam dal cenaci, ako ne nadju letim za bg, gubim jednu godinu, dosta para, i previshe utroshenih zhivaca ) i na knjigu koju sam tad chitao, Od kim Stenli Robinsona (trilogija) Crveni, Zeleni i Plavi Mars. :)

( [;)] )...

bravo.

Tnx bro' ;)

V

Imam jedno desetak pesama koje me asociraju na dogadjaje i minule periode. Na zvukove i mirise vec ne.