Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izashao je novi Karunov Q&A,dosta je zanimljiv:LINK

Sasvim se pametno neko setio da pita da li Kolosi mogu da prelaze preko sp,ako vec mogu preko litica.Tu se omdah povlachi isto pitanje i za ripere...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa realno ne bi trebalo da mozhe da ga prelazi, ali ako su bash u shtek fazonu nek smisle neku energetsku barijeru upgrade za depoe koja kochi kolose i usporava sve letece sto ide iznad depoa...

kakva budalestina...

bolje da ima apgrejd da se pretvori u nosac betl kruzera i ispaljuje ih kao sto kerijer ispaljuje interceptore!

to bi bilo kul!

Da i ja sam upalio 5 puta SC keca i imam kao kolekciju kuci discove oridjinale , ali sam noob za igranje .

Moje pitanje glasi ako ne znas da igras prvi deo hocu li moci drugi da igram , tj. da naucim da igram ako ne znam prvi :)))

Ako ste me skontali .

Pa nisam ni ja igrao ni keca , ni dvojku pa sam laganini naucio W3.

Dobro onda moram da naucim keca :)

Ne kontam logiku iza ovoga al ajde :D

Ne moras ti da znas da igras keca, jedino ti moze pomoci da brze nauchis sc2 nista drugo. I onako ce sc2 da ima totalno nove jedinice tako da ce i sc1 masteri morati dosta toga novog da uce :).

A, DA!!??

Majke mi .

Ne kontam logiku iza ovoga al ajde :D

Ne moras ti da znas da igras keca, jedino ti moze pomoci da brze nauchis sc2 nista drugo. I onako ce sc2 da ima totalno nove jedinice tako da ce i sc1 masteri morati dosta toga novog da uce :).

Pa dobro onda cu moci da se nadam da cu nastrebati , posto mi je SC znatno tezi od wara , bar meni .

Ajde za promenu da umeste silne spam ture bacite koj komentar o obzerveru ?

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Obzerver ko obzerver. Odlicno je uradjen.

Omg kad ce da izbace zergove i neki planirani datum izlaska

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...