Green Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 E, ako se igra i dalje ovo preko Hamachija, plz ostavite ime sobe i pass (mislim, sobe u kojoj ima mesta), i recite kada se igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 kad god dodjem uvek su svi offline ili je puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ajde se dogovorimo za neko pikanje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 oba servera puna, dal je moguce da moguce je ali fora je u tome shto su svi jebeno offline barem znam da je tako bilo pre nego shto sam izashao iz obe sobe jer niko ne igra izbacite smarache koji su neaktivni i ajde da igramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 da moguce je ali fora je u tome shto su svi jebeno offline barem znam da je tako bilo pre nego shto sam izashao iz obe sobe jer niko ne igra izbacite smarache koji su neaktivni i ajde da igramo jedan je vetj izasho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 jedan je vetj izasho ma `ebem li ti nanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ne mogu da udjem, oba servera puna :| akfer offline sa hamachija! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) evo novi network name klanrurdota pass dota ko hoce da igra neka udje ko udje a nije aktivan s*eban je Edited August 2, 2007 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 al igra bre neko ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 network ima 7 choveka od kojih su samo 2 aktivna (ja i warhammer) ostali su tu samo da popune sobu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 poz all :)vidim tema je koliko toliko alive i'm glad i join "klanrurdota" see ya :) network ima 7 choveka od kojih su samo 2 aktivna (ja i warhammer) ostali su tu samo da popune sobu btw warhamera ima 4,reci mu da ne obora sys toliko cesto :D i da se delete pa ce biti mesta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 (edited) sad cu da sredim :) au jebote, ja kasnim nedelju dana bio sam u grchkoj eto zashto NJANJANJANJA GRCHKA > dota. haha Edited October 18, 2007 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ja sam primetio da mi je ping(adsl) veci tako nego kad igram na battlenet-u al u globalu sam za ... To je zato sto hamaci mora da napravi VPN konekciju sa ostalim igracima (emulacija raznih protokola preko tcp/ip protokla), i zbog toga ti je malo veci ping. Moj savet je da igrate na eubnet-u, ili na nekom manjem serveru. (ping nije do servera nego do igraca koji hostuje igru) Imate sajt dotasrbija gde mozete da nadjete instrukcije i za hamach, i za gcc i za klasican bnet (ili fake bnet servere ko nema original) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot93 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ljudi posto vidim da od svih navedenih servera SVI su offline,evo predlazem nowi network network- Serbia_dota pass- dota Ja sam online tokom celog dana,server je prazan al ako je neko zainteresovan da ga napunimo i odigramo nekoliko dobrih partija DoTE,nek izvoli. Ako neko zeli da igra a nezna kako da instalira patcheve i ostale gluposti oko DoTE,moze da me kontaktira na MSN-u: kojot@live.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) ma dajte ljudi ima Serbian dota room na ggc-u i to solidna soba bez laga ( po litvancima koji su je prisvojili kad nema niko iz Srbije ) , zato nema potrebe da se jebemo preko hamachija kad mozemo na proverenoj platformi. Ae da se dogovorimo da se nadjemo u Serbian room ili Balkan rank dota room pa nek bude neka vrsta SIHL. Sta kazete? Moj nick na ggc-u je isti kao i ovde uvek sam online, mogu da vas pozovem u klan sve, tako da uvek znamo koliko nas je online etc... Goga je spremao bota za ovaj room ne znam da li jos radi na tome ali ako nas bude bilo dosta mislim da ce ga zavrsiti. Ae bre da napravimo prvu pravu srpsku inhouse ligu!! Edited January 9, 2008 by Lw.TingoL Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja sam za ako bude nesto pm na ggc deGrasso (ko da nije ocigledno XD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot93 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nemam nista protiv i ja sam zajebo hamachi sad sam na GGclientu,al mislim da malko lazesh,room jeste prazan,ima vise stranca nego nas,ali ja kad god sam usho tebe nisam nijednom primetio.Ljudi HRVATI imaju 2 servera koja su non-stop puna ovaj drugi bash i nije,ali prvi 225/225.Ja ne kazem da treba da nas ima toliko,al daj da nas ima bar 15/225 da mozemo da odigramo jednu 5vs5.Ako pravite clan,ili nesto slicno,na mene i josh jednog mog druga mozete uvek da racunate.Evo moj MSN-kojot@live.com UVEK SAM ONLINE,jer imam FLAT,ne brinite za HOST,moj drug ima 1mb/s tako da nece kociti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja sam non-stop online a da camim sam u sobi po ceo dan naravno da necu. Samo reci brate kad da se nadjemo i ja cu biti tu sa makar jos 3 m8a. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot93 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 E imam problem,nemogu da vidim niciji host,i ja kad napravim niko ne vidi moj.Ovo mi se nije desavalo sve do jutros,od tad se nista ne menja.Preinstalirao sam program,i o5 nista,moguce da trebam i igricu al,ako neko zna u chemu je problem nek mi kaze da ne brishe igricu za Dzabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Konstanto 30 srba je u Hrvatskim sobama ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 da cesto sam i ja tamo, ali ne mogu da im kazem e aj sad svi u serbian room! kojot pitaj ko je hostovao i tuneluj ga : klik na njega u sobi > menu > tunnel ako je sve u redu pojavice ti se vrednosti latencyja na main chatu i moci ces da ga vidis 100%, a ako ni ovo ne pomaze proveri firewall etc Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot93 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 E,mislim da ipak trebam da preinstaliram warcraft,jel moze neko da mi da link sta sve treba da skinem,al da idem po redu Znaci warcraft startuje od patcha 1.07,sta sve treba da skinem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Evo ti s gg-game foruma na isto pitanje odgovor: Hi ! There are several possible ways to solve your problems: 1. Try going into full rooms and check if there is actually someone hosting at that time 2. Be sure your game path is war3.exe not FrozenThrone.exe. If you play Dota your path must be entered in Settings -> War3 TFT RPG section. If you play at ladder check Settings -> War3 TFT section for correct game path. 3. Try to start game in "Enhanced Mode". To do it go to Settings -> War3 RPG then mark "Enhanced mode". 4. Check all the gamers's ping in your current room. If it is all "X" then you should review your internet connection 5. Check your warcraft version. It must be 1.21a/ Also you can use Warcraft version switcher: http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=39646 6. Also check if something is blocking your warcraft3 (firewall, anti-virus etc). Thanks! Edited January 10, 2008 by ska.ll.i Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts