Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

probao, josh vishe mi sjebe kafu :( vishe mi odgovara bez shecera nego sa tim ;(

objasni slobodno ako smatrash da greshim... koliko ja znam - voce ne goji (bar ne ovo koje sam pobrojao)...

Fruktoza je generalno los izvor ugljenih hidrata(engergije) jer se ne pretvara u glikogen.

Voce je veoma zdravo i naravno da ga treba jesti ali ne bas neogranicene kolicine.

Dakijeva fora je gora od one bitme.org (ili kako vec)

Edited by weasel

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Saint pa sta znam jbg ja sam drzao dijetu bez unosa ugljenih hidrata pa sam se puco saharinom jedno 20 dana sigurno.Nezgodna je bila dijeta ali rezultat veoma uspesan evo za 3 meseca otkad sam prestao da drzim dijetu ugojio sam se 2 kilograma, saharin sam najvise koristio kad su me hvatale secerne krize znaci jednom u 5-6 dana mozda.

@Weasel

Ne znaci nisam unosio ugljene hidrate uopste (mozda ponekad nesvesno kad nisam znao dali doticna hrana sadrzi ugljene hidrate ili ne), funkcionises jako tesko znaci mucnina se javljala u pocetku kasnije malaksalost tokom drzanja dijete strogo su zabranjene sve fizicke aktivnosti jbg...Smrsao sam 10kg za recimo negde 15-ak dana.

E jbg ishrana je izgledala ovako sta znam :

Sve vrste mesa (piletina, junetina, teletina, svinjetina, jagnjetina, guščje, pačje i ćureće meso) spremljenog na sve načine, osim pohovanja - dakle, kuvano, pečeno, na roštilju. Mogu se jesti čak i čvarci, ali bez hleba, kao i sušeno meso i suhomesnate proizvode (osim viršli).

Sve vrste ribe (morske i slatkovodne), kao i sve vrste riba iz konzervi (tunjevina, skuše, sardine sa povrćem ili bez njega).

Sve vrste salata (sveže zelene salate, paprike sveže ili pečene, ajvar, paradajz, krastavci, svež ili kiseo kupus, cvekla, salata od morskih plodova, salata od luka, radič zeleni ili crveni, svež spanać kao salata). Sve salate možete začiniti uljem, sirćetom, solju i biberom.

Jaja na sve načine.

Sve vrste povrća (karfiol, blitva, spanać, praziluk, kelj, kupus, špargle, artičoke, patlidžan, keleraba, šargarepa, peršun, celer, rotkva i prokelj).

Možete piti mineralnu vodu, tonik, crnu kafu i sve vrste čaja bez šećera ili sa veštačkim zaslađivačem. Limunada i limun takođe su dozvoljeni.

Edit No1.

Samo da dodam da moze da se jede i sarma bez zaprske i pirinca(moje savet je nedaj boze nikom smucio mi se zivot kad sam pojeo dve)

Edited by Lizzard King!!!

Fruktoza je generalno los izvor ugljenih hidrata(engergije) jer se ne pretvara u glikogen.

Voce je veoma zdravo i naravno da ga treba jesti ali ne bas neogranicene kolicine.

Dakijeva fora je gora od one bitme.org (ili kako vec)

uh, pa nisam rekao da jedem voce u tonama :D 2-3 narandze dnevno i 1 jabuka uz malo jagoda i to je to ;)

Sve vrste povrća (karfiol, blitva, spanać, praziluk, kelj, kupus, špargle, artičoke, patlidžan, keleraba, šargarepa, peršun, celer, rotkva i prokelj).

pa sve ovo je puno ugljenih hidrata?

Lizarde de ces suhomesnato koje ima kolko oces soli u sebi i nepotrebno je za vreme dijete

Za UH ti je vec ivan reko ali to nisu prosti UH i nevdim zasto ih nisi unosio.

Sa1nt znam :) Nego kad vidim neogranicene kolicine onda se zapitam :)))

Edited by weasel

sto vec ne padne napolju kisha vec jednom. ne zna covek kako da se obuche.

Inache reshio sam da od sutra sledecih mesec dana zapisujem svaki svoj troshak, chuvam svaki rachun i kada urachunam hranu i komunalije vidim koliko mi je para potrebno za neki opusteni ali ne i raskalashni nachin zivota, kada se odem od mojih za godinu dana kada planiram da diplomiram. Sad josh jedino ne znam da li da odmah te rachune prerachunavam u dolare...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...