voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 sad sam slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 dosao sa ilustratora, idem da jedem nesto gladan sam ko pas, pa na kunt...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 doshla iz grada.. ponavljam word&excel.. sutra iam test.. :/ veselje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 i kako ja posle da predjem na sociva posle ovakvih spika... inache veceras mi je kreativno veche, slusaju me olovke It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ^ taj rad. ja sam odustao od sochiva totalno. strashno kako imam problema sa njima, a promenio sam bar 7. boli u pichku materinu. vishe ni utakmice ne igram sa njima, nego shkiljim :) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Kupio sam 25 Verbatima na štapiću, mora malo da se rastereti siroti Maxtor Ujutru idem do vojnog odseka, ne daju pasoš dok te ne evidentiraju... Valja putovati ovo leto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 i kako ja posle da predjem na sociva posle ovakvih spika... nemoj. ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 smorila se.. zaboravila shta koJi qrac radi sumif.. :/ tj znam.. al ne znam.. :| skenj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 vudu, hteo sam da ti prokomentarisem post i odustao sam ;) sta god ti rekao, ionako neces poslusati ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 raskinuo sam danas sa devojkom... ): feeling down. Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 vudu, hteo sam da ti prokomentarisem post i odustao sam ;) sta god ti rekao, ionako neces poslusati ;) naravno ;) ali ne samo zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 eh, ja sam hteo da ti kazhem za igre a ne za sochiva ;) ja bre nosim naochare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 a, to :) ma ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 pesma je realno teska bananerija. upalilo mi se oko jer sam juce izvadio sociva a nisam oprao ruke. jebote koji sa seljak. sad mi se skuplja nesto sto izgleda kao gnoj tamo gde se ujutru nakupi krmelj..da ne spominjem da sma ih izvadio i da ne vidim NISTA. jedva kucam. Desilo se i meni to, probaj prvo da isperes fizioloskim rastvorom, i namazi hloranfenikol (ili kako se god zove ona zuta mast). Do jutra ce nestati u najavi. @sochiva-vs-naochare pricha: Imam oba, nosim oba, zavisno od situacije. Nemam problema ni sa jednim ni sa drugim. @topic: Moram da polozim racunovodstvo prokleto, za kvantitativne statisticke metode se ni ne nadam, ali racunovodstvo moram! Shto ce reci da moram da ucim. Krenuo sam da skidam Numb3rs seriju, ono shto sam video na b92 mi se bash svidelo, tako da vidim shta tu ima dalje bez chekanja. Neshto su mi dani mnogo monotoni, bleja, fax, radnja, bleja, radnja, bleja, fax, radnja... Mora da je do vremena!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 numb3rs je tezak krsh 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ja sam slep. -3.5 na oba oka, a pocelo je danve 1995 to coravljenje. Vec jedno 3 godine sam na ovoj dioptriji, a sociva nosim od '99. Za to vreme desavalo se da ih ne skinem po dan-dva mnogo puta, nije bilo posledica. Jedan par, Formula55 koji prema receptu traje godinu dana nosio sam dve i po godine, bez posledica. Prestali su da uvoze Formula55 godisnja sociva, ne isplati se. Najimbecilnije sto sam uradio i gde je bilo posledica je 4! dana ne-skidanja sociva. Tu sam dobio upalu roznjace cini mi se, bio sam krvav dve nedelje posle. Eksperiment br.2 je glasio "sta ce meni ona tecnost, imam fizioloski rastovor". Imbecil, naravno, dobio gljivice i vise nikada se sa time nije zajebavao. Poenta je da, ako ti sociva leze i ako su dobra, mozes da radis svasta nesto. A ako postujes propise, ne osecas ih. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 numb3rs je tezak krsh broj3vi zakon! don eppes ftw! Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 sad sam slu?o na metropolisu "kiselu pesmu" od mkdsl-a. jebo mater, jedan te isti sempl vrti 10 minuta, i onda se ljute kad im ka?e? kako je tehno repetitivan :\ poslusaj dupe i sise od njega :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 svi ovde tjoravi jbt.... mene jebe flash u (ne)zdrav mozak ... bice ovo duuuuga noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 palim na kunt... nesto cackao dweaver, iznervirao se, tako je definitivno vreme za kunt... pocelo leto.. razdanjuje se ranije... i tako.. aezdrao. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) dobro jutro dobri ljudi \o/ i laku noc :) Edited May 8, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Sinoc mi je jedna "devojka" 93 priznala da se lozi na mene i da zeli da se kreshe samnom.Rekla mi je da joj je u subotu prazna gajba i da dodjem kod nje na lud i nezaboravan provod. Zgrozio sam se i pozeleo sam da sam peder...Daki spasi me... Zvoni mi fixni,a mene boli kurac da se javim. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 ^ joj bre, nemoj to ni da kucash, odvratno mi je i da chitam :\ kontam da uskoro odem u krevet, smorio sam se. jebeni menadzer ce me u grob oterati. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 hocu da spavam!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 chula se sa sisterkom.. za 15tak dana ulazi u 9ti mesec.. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts