Jump to content

knjiga ili kurs....

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a "multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS*" će izabrati saradnika zbog lepog sajta?

* - mislim da ni microsoft ne ispunjava ovaj uslov ali ajde.

hahahha

a sto bi to radio sa mobilnog?

kao hitno ti treba da im hitno posaljes mejl zivot je u pitanju?

njihova klijentela su multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS i ti dogovori ne padaju preko mobilnog nabrzaka...

brand.gif

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

a "multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS*" će izabrati saradnika zbog lepog sajta?

* - mislim da ni microsoft ne ispunjava ovaj uslov ali ajde.

dobro de ivane, to sam karikirao samo da naglasim da je to mega bogata klijentela.

i jedna takva dizajnerska firma mora da ima sajt da je bolji od svih drugih na netu... jbg to im je posao. i izabrali su flash jer flash sajt moze biti 20 puta lespi nego bilo koji html/css. sto su oni i postigli.

naravno, njih firme biraju po njihovoj referenc listi i kako izgledaju njihovi zavrseni projekti ali svakako da im sajt mora izgledati mega kul.

to je jednostavno neko nepisano pravilo, neki kodeks koji se mora postovati. kao sto moras imati lepu upravnu zgradu, lepo odelo, lepu kancelariju, lepa kola ako si vec u 'tom' multimil$ svetu

brand.gif

main:

push retard

call function

add $8,%esp

nop

function:

push %ebp

movl %esp,%ebp

movl 8(%ebp),%eax

xorl %eax,(%eax)

movl %ebp,%esp

pop %ebp

ret

Edited by daki

ivane, 2advanced je postao poznat preko flash sajtova i stravichnih ideja koji su imali u prethodnim godinama... pogledaj im klijentelu, preko forda i americhkih football timova do jakih brendova pica itd... mada ja stvarno vishe ne mogu da se ubedjujem sa ljudima koji ne zhele da slushaju a vole da se raspravljaju :) imali smo brdo ovakvih topika na zoni, uglavnom perpetum mobile [:D]

Pa uglavnom ti topici na zoni su bili od strane ogorchenih korisnika koji su bacili godine zivota ucheci html/css, i na kraju bili pwnovani od likova ili klinaca sa znanjem u flash-u.

simple

Odredjenim ljudima kojima treba hitno informacija i basic html site je dovoljan

flash je odlichan za prezentaciju/reklamu nekog proizvoda i najvishe je koristan ako je klijenteli bitan bling bling efekat.