Sa1Nt Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 nube. sachekaj da ti se uchita ;) a i realno, nije to sajt za tebe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 dragane, znam da treba da se čeka, to je i bila poenta mog posta. da hoću da čekam da bih nešto saznao, upaliću tv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 dragane, znam da treba da se čeka, to je i bila poenta mog posta. da hoću da čekam da bih ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ...www.2advanced.com... Da fantastican sajt i sutra meni zatreba neki mail/broj sa tog sajta i ja odem preko mob-a da ga pogledam i dobijem jednu veliku karu da nabijem u dupe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 hahahha a sto bi to radio sa mobilnog? kao hitno ti treba da im hitno posaljes mejl zivot je u pitanju? njihova klijentela su multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS i ti dogovori ne padaju preko mobilnog nabrzaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 a "multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS*" će izabrati saradnika zbog lepog sajta? * - mislim da ni microsoft ne ispunjava ovaj uslov ali ajde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 hahahha a sto bi to radio sa mobilnog? kao hitno ti treba da im hitno posaljes mejl zivot je u pitanju? njihova klijentela su multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS i ti dogovori ne padaju preko mobilnog nabrzaka... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) a "multinacionalne kompanije sa mesecnom zaradom vecom od budzeta RS*" će izabrati saradnika zbog lepog sajta? * - mislim da ni microsoft ne ispunjava ovaj uslov ali ajde. dobro de ivane, to sam karikirao samo da naglasim da je to mega bogata klijentela. i jedna takva dizajnerska firma mora da ima sajt da je bolji od svih drugih na netu... jbg to im je posao. i izabrali su flash jer flash sajt moze biti 20 puta lespi nego bilo koji html/css. sto su oni i postigli. naravno, njih firme biraju po njihovoj referenc listi i kako izgledaju njihovi zavrseni projekti ali svakako da im sajt mora izgledati mega kul. to je jednostavno neko nepisano pravilo, neki kodeks koji se mora postovati. kao sto moras imati lepu upravnu zgradu, lepo odelo, lepu kancelariju, lepa kola ako si vec u 'tom' multimil$ svetu main: push retard call function add $8,%esp nop function: push %ebp movl %esp,%ebp movl 8(%ebp),%eax xorl %eax,(%eax) movl %ebp,%esp pop %ebp ret Edited April 6, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ivane, 2advanced je postao poznat preko flash sajtova i stravichnih ideja koji su imali u prethodnim godinama... pogledaj im klijentelu, preko forda i americhkih football timova do jakih brendova pica itd... mada ja stvarno vishe ne mogu da se ubedjujem sa ljudima koji ne zhele da slushaju a vole da se raspravljaju :) imali smo brdo ovakvih topika na zoni, uglavnom perpetum mobile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Pa uglavnom ti topici na zoni su bili od strane ogorchenih korisnika koji su bacili godine zivota ucheci html/css, i na kraju bili pwnovani od likova ili klinaca sa znanjem u flash-u. simple Odredjenim ljudima kojima treba hitno informacija i basic html site je dovoljan flash je odlichan za prezentaciju/reklamu nekog proizvoda i najvishe je koristan ako je klijenteli bitan bling bling efekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Da moram da koristim belestrane.nadlanu.com u flashu umesto ovakve kakve su sad, radije bih koristio papirno izdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 "Drawing from the rich lore of the World of Warcraft universe, 2Advanced delivered a stunning interactive demo to teach players the rules and game play of the World of Warcraft Trading Card Game." http://www.plat4m.com/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 kazem ja zajebani otvorili su i ofis u japanu jbt! olol!!1~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts