kustodian Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Zanima me znali se kad i gde ce ovo stici kod nas? Ko ce biti (ili ko je) uvoznik? Extreme? Edited March 28, 2007 by kustodian Quote One vision, one purpose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ako mislis na najnoviji C&C, on ce se sigurno pojaviti u maloprodaji kod nas, ali zvanicni uvoznik za EA skoro pa da ne postoji. Ko ce biti i kada moracemo da se strpimo jos neko vreme kako bismo saznali, ali bi C&C trebalo da osvane u prodavnicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ili kupi online preko EA Shopa i odmah je downloaduj, tako je uradio jedan moj ortak iz UK Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kustodian Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 ili kupi online preko EA Shopa i odmah je downloaduj, tako je uradio jedan moj ortak iz UK To mi bas ne odgovara, posto kuci imam ADSL 256kb, tako da bi mi trebalo mesec dana da je skinem :( Quote One vision, one purpose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Pa sad, sa njihovog servera fura max brzinom za nashe konekcije shto znachi da ti treba neshto vishe od 3 cela dana, shto i nije toliko puno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 3600 din. u Platou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kustodian Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Uzeo mi je drugar Kane Edition pre koji da u Ceskoj Tamo je 5 Eura skuplje nego ovde (obicna verzija). Edited April 8, 2007 by kustodian Quote One vision, one purpose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 3600 djunti, zamalo pa cu da im dam, koji lopovi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 uh, mnogo para majku mu.... Ne znam da li je na netu jeftinije ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaster Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 www.thepiratebay.org tamo sigurno ima downloaduje preko azureasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 I kako će sa piratom da igra na legalnim serverima, očiju ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Pa igrace na ilegalnim :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kustodian Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 Ljudi pustimo ilegalu :) Quote One vision, one purpose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 kad smo vec kod toga, imaju li neki narodni serveri ? :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts