Highl1 Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Po meni mnogo bolje od Top Spin dvojke, iako je arkadnija igra, a u MP-u (singl ili dubl) je mnogo zarazna igra. Jel ima josh neko ko pika, il sam usamljen ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Pikam ja otkako je izashla i skroz je zabavno. Chak i u single playeru. Jedino shto ne vidim opciju za igranje preko neta, a i malo me zezaju kontroleri prilikom pokushaja igranja 2 na 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Sve to hocu da nabavim ali nikako, rado bih to malo igrao. Pitao bih Luku, ali je on poznat po tome sto voli da ispali, pa ne znam dal' da probam iznova ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 Pikam ja otkako je izashla i skroz je zabavno. Chak i u single playeru. Jedino shto ne vidim opciju za igranje preko neta, a i malo me zezaju kontroleri prilikom pokushaja igranja 2 na 2. nema MP-a preko neta, a za 2on2 trebaju 4 joypada, ne mogu 3 + tastatura, jbga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bange Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Po meni mnogo bolje od Top Spin dvojke, iako je arkadnija igra, a u MP-u (singl ili dubl) je mnogo zarazna igra. Jel ima josh neko ko pika, il sam usamljen ?:) da li mozes link za skidanje igre da ostavis? ako tako nesto uopste postoji hvala Edited March 28, 2007 by bange Quote Hattrick je fudbalski menadzer koga igra preko 5.500 ljudi iz Srbije! ukljuci se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Instalirao sam igru i stvarno je super. Doduse, tek sad provaljujem forice, a i malo je tesko navici se posle wii tenisa ;) ali je skroz zabavno. Mozda me natera cak i da nabavim pokoji dzojped za potrebe multiplayera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 da li mozes link za skidanje igre da ostavis? ako tako nesto uopste postoji hvala koristim news koji se placa, tako da ako nemash acc kod nekog isp-a + na newzbinu, dzaba ti linkovi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Hehe, nije losh ovaj fazon treninga i toga, mada sam zbog istih uspeo da propustim prvi turnir ;) Da, krenuo sam da igram World Tour ... btw, jel moze kratko pojasnjenje za mene naba kako se servira as? Kapiram da treba da zabodem ono "max" ali sta jos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 ja nisam usepo da zabodem as kompu, a protiv ortaka se svodi na to da on omashi lopticu jer se loshe postavio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pa nista, dok sredimo jos malo u redakciji neke stvari, mozhemo da organizujemo igranje, samo ponesite svoje kontrolere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Jujuju...koliko je dobar tenis... Ja sam igrao virtua tennis jos na aparatima,i bio bas dobar,ali ovo je stvarno neprikosnoveno uradjeno...Jedina primedba sto nema Djokovica,ali zato sam ga ja napravio:))) btw drop shot - drzis u nazad i slice...Nece ni meni uvek,ali uspem veliki broj puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ja sam skinuo igru pre 12,13 dana igram worl tour stigoh do 10 mesta... polako bicu prvi... nedam se... jel moze online... ili mora sa dzojsticima? nisam bash propratio sorry... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 el mnogo zahtevna ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Iz readme: ----------------------------------------- MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS - English version of Microsoft Windows Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 svidja mi se, zarazno, pikam po malo svaki dan. za drop shot morash pre sve ga budesh dobro postavljen, tj nema sad tu neku toleranciju greshke polozaja kao kod ostalih udaraca. shto se servisa tiche: pritisnesh dugme za udarac(krece da se puni servis) drzish strelicu levo/desno (dok se puni) jedno 1 sek(za pochetak drzite vishe chisto da osetite kako stvar funkcionishe) pritisnesh dugme za udarac druga stvar sht se tiche servisa, a to je ako se igra world tour nemoguce je praktichno servirati dobro, jer treba nabucati karakteristike.(tj i ako drzite strelicu u levo maks dugo vremena to ce se primetiti tek jedva)stoga servis iskljuchivo vezbati sa vec formiranim igrachima kad ce taj turnir, da operem ovog stiju:)) bte. as se kompu moze zabosti samo na noob nivoima, kasnije vec postaje zajebano, tj od 5 servisa(znachi max shot i idealno u ivicu tj na liniju terena)priodje 1. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 jel mogu nekako da se vide ocene igracima, ko kad igras vrld tur pa bildujes karakteristike, jel moze u nekom editoru ili kako vec da se vidi koje su karakteristike postojecim likovima? zanima me koje su okvirno ocene baticama... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 e da ga jebem, znaci patchujem na 1.01 i radi primetno bolje i taman se zaradujem kad ono izlece u vindzu pri nekim tripovima, jebem ti krek, sad cu da vidim neke druge krekove, smor... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 instalirao danas probao malo, fino izgleda ali mi je previse lako nekako i na very hard.....sve u svemu nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 pa ako si igrao samo jedan mech na very hard onda josh ne znash shta to zapravo znachi;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 e jes vala, priznajem da mi nije lako u nekim trenucima nimalo, kad mi dodje neki pavijan sa jakim forhendom/bekhendom samo trcim i bacam se po terenu ko debil... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) Predji Kinga i Dukea pa da te vidim onda :) Nego, za onaj King of Players turnir, jel svima pada kao protivnik Blake ili je to zato što sam ga uvek uzimao za dubl-partnera pa samim tim i njemu dizao rejting (jer nijedan dubl turnir nisam izgubio)? Nadam se da je ovo drugo jer mi je nekako logičnije :) edit: Mene je smarao Nadal na lv4... Kako god da serviram, vrati mi paralelu i moram da se bacam :))) I da, zanima me šta ko budži od karakteristika? Meni je to otprilike ovako: 1. voleji 2. igra sa crte (2-3 lvl ispod voleja) 3. kretanje (5-6 lvl ispod voleja) 4. servisi (7 lvl ispod voleja, a i to sam dobio usled sparinga) Edited April 17, 2007 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ja budzim servis zato sto mi je ono kuglanje najzanimljiviji trening, mislim, nista ne budzim po 'upotrebljivosti':) najmanje budzim izgleda bekhend, mada volim da rasturam one burice, podseca me na strit fajter 2:) ali nekako uvek zabodem forhend, a sad, ko ce da se namesta na bekhend:) najzajebanije mi je ono sa tombolom, ne znam koja su pravila:) trcanje mi je lako, ali mi je dosadno, tako da to odigram ponekad. volej isto, lako je, ali je dosadno. ono sa brojevima za tehniku mi je sjebano, ne vidim gde je koji broj, kad ukapiram gde je sledeci, ode voz... skroz mi je smor sto mi je servis najdojajniji kad to izgleda i nema neku upotrebnu vrednost, mada kad se poklope kockice (citaj - lepo serviras) obicno ti vrati (nesto) bezveznije pa mozes da ga zajebes... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 najzajebanije mi je ono sa tombolom, ne znam koja su pravila:) ako mislimo na isto mislim da treba da pogodish 3 broja koja su u dijagonali, horizontalno ili vertikalno, ako neki pogodish 2 puta automacki se brishe( tj kao da ga nisi ni pogodio), a ona explodiranja sa obojenim poljima, e to vec neam pojma;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Ma, ja sam se naložio k'o klinac pa rešio da pravim sebe i gde onda da "teniser" od 193cm i 100kg (ne može preko 100, a hteo sam, majke mi :))) da nema dobru igru na mreži i da ne potencira takav stil igre? I naravno, trudio sam se da ne budem Karl Luis pa da trčim ko blesav tako da sam u 90% slučajeva najebao ako krene da me šeta po terenu :) Edited April 18, 2007 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 mogao bi i taj turnir da padne. gledamo u laleta naravno:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts