Jump to content

Test Drive Unlimited

Recommended Posts

Evo vec nekoliko nedelja igram i mogu reci da je TD Unlimited jedna od najboljih voznji koju sam igrao u poslednjih nekoliko godina!

Za one koji ne znaju, u pitanju je najveca online voznja koja je ikada napravljena ali i igra koja ima i jedan od najjachih single playera - ljudi su odradili celo ostrvo po kome mozete bukvalno da vozite gde god hocete: 1000 milja puteva, preko 125 licenciranih automobila, gomila razlichitih vrsta trka i izazova su samo neki od aduta ove igre.

Grafika je odlichno odradjena (nije kao u NFS-u gde motion blur zamuti celu sliku, vec je mnogo realnije), zvuk je takodje vrh. Igra jeste malo zahtevnija, ali svi koji su mogli da igraju poslednji NFS mocice i ovu igru da pokrenu sa sasvim solidnom grafkom. Igra nije simulacija, ali se moze podesiti tako da ne bude kao obichna arkada.

Za sve koji vole voznje, ovo je jednostavno lektira! [:)]

А в чем сила, брат?

Ja uopšte ne mogu da ocenim ovu igru, jer jednostavno ne mogu da je nateram da tečno radi (mogu u 640 rezoluciji, al' onda izgubim oči :)). Izvalio sam da je osećaj za brzinu fenomenalan. Danas ću da odigram još malo, pa editujem post za neke dalje utiske.

Na ps2 i gran turismo igrati zbog onog glupog motion blura je greota.

Igra je fantastichna. Ne zbog simulacije i osecaja nego shto bukvalno mozesh da podesish vozachevo odelo, da odaberesh koliko ce incha felna da bude kao i boja tapacirunga iznutra. Igra radi odlichno na 6600gt grafici sa giga rama, koliko sam chuo od drugara, dok kod mene na x550 radi korak do katastrofe :)

Edited by stalja_

Hocu motor! :)

Mada sam zadovoljan i sa ovim tuned Gallardom [:D]

ja cepan kawasaki ninju tuniranu... :D ide ko zmaj... u prvoj brzini 180kmh ^^ max speed 325 :D

Ja se smarao da otkljuchavam sve, da bi dobio motor... motor sabija... ali ni enzo nije losh...

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM