zEki Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Na ovom svetu postoje razne nacije. Postoje Srbi, Kinezi, Amerikanci, Nemci, Francuzi, Egipcani, Brazilci i tako dalje i tako dalje. Medjutim postoje zemlje koje su malo zajebanije. Evo jednog primera koji zelim da resite. Ja ga znam. Koje je nacije i kako mozemo nazvati coveka koji je iz Trinidada i Tobaga ? Kongo ? Mauricijus ? Madagaskar ? Recite mi jos neku zemlju. Hvala poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Kongoanac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Trinidadjanin (Trinidadian) Tobazhanin (Tobagan) Konganac (Congan) Mauricijanac (Mauritian) Madagaskarac (Madagascan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 isti kurac Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 jos jedan dokaz da je kole nenadjebiv Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 burkina faso, sijera leone, papua nova gvineja, sao tome i prinsipe...a mishevi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Madagaskarac ...hahhahahahaha Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 isto ko kole samo sto mislim da je kongozhanin Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Znam za fasoburkince a za ostale me zabole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 sve su to indijanci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 burkina faso, sijera leone, papua nova gvineja, sao tome i prinsipe...a mishevi:) Sijeraleonjanin, Papuanovogvinejac (jedino shto mi pada na pamet), za sao tome i prinsipe jedino moze saotomeiprinsipljanin, ali je suvishe, suvishe glupo. Gde je Ivantm kad ti treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) Ne znam da li ste se ikada pitali da se mozhda taj narod NE NAZIVA po drzhavi? ili po tome kako mi njihovu drzhavu zovemo? Ne verujem da "sijeraleonjanin" (kako green kazhe ) naziva sam sebe tako Edited March 18, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ne znam da li ste se ikada pitali da se mozhda taj narod NE NAZIVA po drzhavi? ili po tome kako mi njihovu drzhavu zovemo? Ne verujem da "sijeraleonjanin" (kako green kazhe ) naziva sam sebe tako odgovor je blizhi nego shto mislimo koliko vas je pre godinu dana bilo "Srbin i Crnogorac"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 odgovor je blizhi nego shto mislimo koliko vas je pre godinu dana bilo "Srbin i Crnogorac"? jebi se... pretece me... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 koliko vas je pre godinu dana bilo "Srbin i Crnogorac"? Ja nisam. Meni u paso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ja nisam. Meni u paso Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Nema sanse da to bude ove godine. Jos nisu krenuli ni nove licne karte ni nove zdravstvene da izdaju. Hah, pa nemamo cak ni vladu.....tako da opusteno....jos cemo se voziti sa plavim pasosem. SRJ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Zoves ga imenom ... ili kazes aloooo ?!?!??!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 meni je gana favorit;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 meni Chad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 najgore je za bugarsku zamisli moras da budes garbu :D nista licno eljbure :) samo smo u srednjoj kao najvecu uvredu smatrali da nekom kazes da je bugar :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Mi smo imali jednog koji se prezivao Bugarin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 od jedne moje drugarice, njena cimerka jedna je madjarica i decko joj se zove gabor lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 verovatno to nisu nacionalne države, što bi bio dobar razlog za nepostojanje rasprostranjenog naziva za njihove žitelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Brate meni se komsija zove ADOLF pa vi idite sa kime ja zivim , tj pored koga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts