Jump to content

Formula 1 2007

AlexG

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

same here! Cestitke najboljem i najbrzem vozacu!!! Istina, vise bih voleo da je osvojio za Meklaren, ali dobro je i ovako. Masa mu je odradio vrhunski posao, narocito na startu. Ironija je da mu je taj Mercedesov motor ili menjac konacno doneo titulu, posle tolikih pehova...

WEEEEEE!!!!!

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

\o/ KIMI \o/

najbolji vozač u f1 konačno uzima titulu, ziceraš alonso je izduvao, a ogavni engleski lobi je prezauzet lopovlukom, diverzijama, ometanjem protivnika i nameštanjem trka da bi osmislio taktiku za start i ispravno podesio vozila. kosmička pravda ipak postoji.

Nije mi toliko drago zbog kimija koliko mi je drago sto crnja nije uzeo ttulu :) Ne svati te me pogresno ja nisam rasista samo crnce i zute ne volim nikako. A bogami ni britance :)

ali 110 109 109 ovakvu sezonu nisamo imali brdo vremena a ne verujem ni da cemo je imati opet skoro.

\o/ KIMI \o/

najbolji vozač u f1 konačno uzima titulu, ziceraš alonso je izduvao, a ogavni engleski lobi je prezauzet lopovlukom, diverzijama, ometanjem protivnika i nameštanjem trka da bi osmislio taktiku za start i ispravno podesio vozila. kosmička pravda ipak postoji.

da kosmicka pravda postoji sena bi bio ziv...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

jako mi zhao hamiltona, jer je odlichan vozach, a i pokazao je kako se vozi u debitantskoj sezoni.. zasluzhio je titulu :) al' mi je isto tako jako drago shto je ex-mclaren vozach kimi uzeo titulu jer je on definitivno zasluzhio zbog ranijih pehova sa montojom i shumaherom :)

gg :)

smešne i jadne, eto kakve :)

evo još par bisernih citata, za početak alonso:

"McLaren got it wrong, they lost the championship for the mistaken decisions they made in the second part of the season,"

"It isn't a secret that they haven't helped me much. It wasn't a very well-organised season from the point of view of the management.

"There was no sensation of being a team and the result speaks for itself.

"If he wins the title due to this it wouldn't be fair and I'd be embarrassed for this sport," said Alonso.

"I'm not sure what Lewis would think - I guess if they give you the title, you don't think it's a present but rather that you deserve it. He would be delighted."

"Raikkonen is the deserved champion.

"If you have more points, you are the deserved champion, just like in football. Kimi has won six races and Hamilton, like me, has won four."

pa onda hamilton, mica:

"I finished second in the world championship. I beat my team-mate under extremely difficult circumstances. I beat the two-time world champion. That was the goal.

"Who would have thought I would be leading the world championship going into the last race?"

a kimi je rekao sledeće:

Realno, navijao sam za Ferrari ove godine samo zbog Kimija - chovek je zaista odlichno vozio poslednjih nekoliko godina i zasluzio je tu titulu shampiona! A i kada se gleda sa tachke timskog rada, Ferrari je ove godine zaista bio na nivou - koliko im je teshko bilo na pochetku i koliko su se popravili u drugom delu sezone. S druge strane, McLaren je tako otishao u aut krajem sezone i tako su smorili s tim da Hamilton mora da bude shampion ove godine da su svi navijali protiv njega... Generalno gledano, iscimali su zheshce Hamiltona i Alonsa i sami napravili sranje u timu. Kimi i Masa su pokazali u poslednjoj trci shta znachi timski rad i za to skidam kapu Masi koji je takodje odlichno vozio ove godine.

А в чем сила, брат?