yamakasi Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Jos malo do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 bananerija Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Jos jedan kruuuuug!!!!!! I DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIMI RAIKONEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited October 21, 2007 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 svaka cast... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 jebo vas kimi i ferari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Svaka cast Kimiu 3 sreca, ali razocaran sam sto Luis nije uzeo titulu jer to bi bio bas veliki uspeh, a i inspiracija za buduce vozace da uzmu titulu u 1 sezoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 KIMI! \o/ Napokon! KIMI! \o/ Napokon! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 posto se meklaren bavio kradjom i pravedno je da ne osvoje nista ove sezone. A kimi sam zasluzuje ovu titulu jer je najzanimljviji vozach u f1 sada. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 @ McLarenovci Stvari kada tada dodju na svoje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 FORZA FERARI!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Nije fer :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 AHAHHAHAHAHAHA.....WOOOHOOOO...FERARRIIBABY kakva,trkaaaaaa,kakvasezonaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 KIMI \o/ Drago mi je shto je napokon osvojio , odkako nema Mike on mi je omiljeni ! Zaista odlichna trka , pogotovo poslednje 2 , mnogo se zakoplikovalo , a shampionat je bio najzanimljiviji samo shto su ga oni skandali s meklarenom zasrali al' shta je tu je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 same here! Cestitke najboljem i najbrzem vozacu!!! Istina, vise bih voleo da je osvojio za Meklaren, ali dobro je i ovako. Masa mu je odradio vrhunski posao, narocito na startu. Ironija je da mu je taj Mercedesov motor ili menjac konacno doneo titulu, posle tolikih pehova... WEEEEEE!!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 \o/ KIMI \o/ najbolji vozač u f1 konačno uzima titulu, ziceraš alonso je izduvao, a ogavni engleski lobi je prezauzet lopovlukom, diverzijama, ometanjem protivnika i nameštanjem trka da bi osmislio taktiku za start i ispravno podesio vozila. kosmička pravda ipak postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Drago mi je zbog Kimija! Zao mi je Hamiltona, ali ima vremena, on mi je favorit sledece sezone :D Super trka! Super sezona! Jedva cekam sledecu sezonu! Sebastijan Burde, novi tim (Prodrive) weepee! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Nije mi toliko drago zbog kimija koliko mi je drago sto crnja nije uzeo ttulu :) Ne svati te me pogresno ja nisam rasista samo crnce i zute ne volim nikako. A bogami ni britance :) ali 110 109 109 ovakvu sezonu nisamo imali brdo vremena a ne verujem ni da cemo je imati opet skoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 \o/ KIMI \o/ najbolji vozač u f1 konačno uzima titulu, ziceraš alonso je izduvao, a ogavni engleski lobi je prezauzet lopovlukom, diverzijama, ometanjem protivnika i nameštanjem trka da bi osmislio taktiku za start i ispravno podesio vozila. kosmička pravda ipak postoji. da kosmicka pravda postoji sena bi bio ziv... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 veverica bezi na drvo.... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Dobar je i ovaj poslednji fazon sa temperaturom goriva, cisto da ne bude da potencijalni skandal nije poslednja rech. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 jako mi zhao hamiltona, jer je odlichan vozach, a i pokazao je kako se vozi u debitantskoj sezoni.. zasluzhio je titulu :) al' mi je isto tako jako drago shto je ex-mclaren vozach kimi uzeo titulu jer je on definitivno zasluzhio zbog ranijih pehova sa montojom i shumaherom :) gg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 kakve su to price da bi bmw i williams mogli biti diskvalifikovani,tako bi hamilton uzeo titulu?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 smešne i jadne, eto kakve :) evo još par bisernih citata, za početak alonso: "McLaren got it wrong, they lost the championship for the mistaken decisions they made in the second part of the season," "It isn't a secret that they haven't helped me much. It wasn't a very well-organised season from the point of view of the management. "There was no sensation of being a team and the result speaks for itself. "If he wins the title due to this it wouldn't be fair and I'd be embarrassed for this sport," said Alonso. "I'm not sure what Lewis would think - I guess if they give you the title, you don't think it's a present but rather that you deserve it. He would be delighted." "Raikkonen is the deserved champion. "If you have more points, you are the deserved champion, just like in football. Kimi has won six races and Hamilton, like me, has won four." pa onda hamilton, mica: "I finished second in the world championship. I beat my team-mate under extremely difficult circumstances. I beat the two-time world champion. That was the goal. "Who would have thought I would be leading the world championship going into the last race?" a kimi je rekao sledeće: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 kako meklaren nije sramota da se buni posle sezone u kojoj su uhvaceni u industrijskoj spijunazhi ferarija. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Realno, navijao sam za Ferrari ove godine samo zbog Kimija - chovek je zaista odlichno vozio poslednjih nekoliko godina i zasluzio je tu titulu shampiona! A i kada se gleda sa tachke timskog rada, Ferrari je ove godine zaista bio na nivou - koliko im je teshko bilo na pochetku i koliko su se popravili u drugom delu sezone. S druge strane, McLaren je tako otishao u aut krajem sezone i tako su smorili s tim da Hamilton mora da bude shampion ove godine da su svi navijali protiv njega... Generalno gledano, iscimali su zheshce Hamiltona i Alonsa i sami napravili sranje u timu. Kimi i Masa su pokazali u poslednjoj trci shta znachi timski rad i za to skidam kapu Masi koji je takodje odlichno vozio ove godine. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts