FoxB Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Uzasan start Ferrarija , potom uzasna voznja Masse, dalje necu da komentarisem Ferrari. Samo mi je zao na ovoj trci dvojice ljudi - Kubice i Rozberga I sve pohvale Hamiltonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 fino, fino. probudio se u 10 ali zaboravio da ima trka:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Brateeeee, mogao sam neke pare da bacim na ovu trku Probudih se i upalih tv tacno kada su vozili poslednji krug, tako da cu se zadovoljiti snimkom negde kasnije popodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 dobra voznja hamiltona stvarno...prejebo je masu u onoj krivini sam tako. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 hamilton je moj favorit Druga trka u f1 i opet je na podiumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 meklaren forever ;) kimi izdajnik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 hamilton neverovatan covek...za par godina ce DOMINIRATI. inace svaka cast i alonsu, i svima.posto nema sumahera vise, ne znam za koga da navijam-za alonsa necu sigurno,kimija prezirem(koji ga moj dovedose u ferrari,al ni ferrari vise nije ono sto je bio,pola tima otislo sa sumijem)...vjeroatno za hamiltona. go go hami!!! Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ma jes odvezao dve trke i ono novi je shnpion kao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 :) bice Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 Odgledo poslednjih deset krugova.....nije lose.....drago mi zbog Hamiltona, muchenik nije im'o pojma gde se nalazi kad je stao na podijum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 svaka cast malom, ono sto je oradio na pocetku kada je odbio 2 napada je za svaku pohvalu. mislim da je dokazao (ako uopste moze sta da dokaze u dve trke) da je veliki potencijal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 zamenili se alonso i hamilton u odnosu na prosli trening... sad ce da im prodaju istu foru... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Valjda nije Masa tolko glup da dvaput napravi istu glupost (mada mozda i jeste). Videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 hamilton za predsednika! Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Dobra trka, Hamilton je odlichan! Kimi i Alonso su razocharali, a Hajfild prijatno iznenadio. Svaka chast i Masi, dobro se drzao od pochetka do kraja. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Heidfeld ne da to 4 mesto nikome BMW Power Ferrari se vratio na svoje mesto, a Hamilton je car. 3-2-2... Da vidimo dokle ce da traje ta njegova serija sjajnih rezultata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jel sam ja jedini kome hamilton ide na kurac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jel sam ja jedini kome hamilton ide na kurac ? sto? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Zato shto je rasista? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jel sam ja jedini kome hamilton ide na kurac ?izgleda ;) ne znam zbog cega,kad decko lepo vozi a nije ni neki drkadzija pa da ga ne gotivimo...jeste da ima veze sto je dosao u jak tim na pocetku ali ne bi bio 3 puta na podijumu da nema skila. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 zujalo mi u pozadini, poshto sam radio neke zadatke, malo gledo na momente i to je to. hami je izgleda uplatio neku pretplatu za pobednichko postolje;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jel sam ja jedini kome hamilton ide na kurac ? pa izgleda. kako mozes da ne gotivis lika koji je prvi crnac u istoriji f1 i u debitantskoj sezoni ima na tri trke tri postolja? odusevljava me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 prvo stator mora da kaze da li navija za ferari, jer to onda mnogo sto sta objasnjava :) Kakve veze ima da li covek navija za Ferrari ili ne. Pa i ja sam navijac ferrarija (doduse i BMW-a) i Hamilton mi nimalo ne smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ne razumesh, to je interna prozivka ka statoru bazirana na njegovoj tendenciji ka prodaji =o) a ja juche pogledao samo na kratko trku...video da su kultard barichelo i ralf na 15-17 mestu i nekako se smorio i prebacio =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 realno coultard je spreman za penziju tako da nema sta da se smoris kad ga vidis pri zacelju.mislim neka ga nek vozi,mozda i napravi koji spektakl ali poenta je da nije vise on u centru paznje...a slicno je i sa rubensom. :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts