aLti Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Da, da, da, kada Rambo i Svarceneger opusteno ubiju po 200-300 arapa (rusa) - americki kriticari to nazovu "remek delom", medjutim kada iracani/turci pobiju malo amerikanaca - takav film dobija zabranu prikazivanja u USA i vecem delu EU. To vam je demokratija. Ima da gledas samo ono sto ti ujka Sem odobri - i tacka. http://en.wikipedia.org/wiki/Valley_of_the_Wolves_Iraq Naravno, pogadjate, u pitanju je Kurtlar Vadisi - Irak, iliti Dolina vukova - Iraq. Gledao sam juce ovaj film i mogu vam samo reci da je u pitanju vrh vrhova. Amerikanci su negativci, turci/iracani su baje, sta vise reci? :) Glume i americki glumci (Billy Zane, Gary Busey), na film je spucano 10 miliona dolara, produkcija je vrh, zaplet je vrh, sve je vrh vrhova - osim cinjenice da je film zabranjen u zapadnim zemljama, i da ga je jako tesko naci u nasim DVD klubovima. Ja sam jedva uspeo da se dokopam DVD rip-a koji cak ima i nas titl :) Sve u svemu, odusevljen sam filmom, ali stvarno. PREPORUKA!!! PREPORUKA!!! PREPORUKA!!! Ko ima vremena, obavezno, ali obavezno neka odgleda ovaj film. Najzad malo promene, sva ova sranja koja dolaze iz Holivuda su izlizana i provaljena pre 100 godina, sve se ponavlja, svaki film isto sranje... Inace, film je dobrim delom baziran na istinitim dogadjajima, a po kvalitetu nimalo ne zaostaje za najboljim holivudskim naslovima. Jel gledao neko ovaj film, kako mu se dopao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ima dvdrip na newsu, baš ću da pogledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Znaci ovo je najjachi trip: "The US Army recommended that Army personnel not watch the movie nor even get close to cinemas in which the movie is played." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ima dvdrip na newsu, ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Gledala sam josh odavno, dobar je. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ja sam gledao prvih pola sata. odmah me podsetio film na turske verzije spajdermena i komandanta marka, s tim da su se ovde otvorili sa keshom za bili zejna. ako gotivite sechenje bradavica i gashenje pikavaca ochima, gotivicete ovaj film. negde je u rangu Niko filmova, samo bez Stiven Sigala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Valley.Of.The.Wolves.Iraq.2006.DVDRip.XviD-TURKiSO taj nije sinhronizovan, statore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 giganews ili PowerUsenet ? sta koristite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Pogledao sam film i moram da kazem da je ocajan. Bili je dobar glumac. Ostatak filma sam mogao ja da snimim. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Meni se dopada. I meni se cini da su neke stvari sinhronizovane al ne na nemacki, ali nisam siguran, mozda je do snimka or somethin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts