Jump to content

Oridjinale la place chikita uno bambita

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzmes kafu za poneti u coffie dreamu i odes da se setas knezom. kupis kokice usput. najsoc varijanta, ako ocekuje da je vodas po kaficima, moze ako ona placa :)

sto me podseti:

po cemu su zene i kurtoni isti?

provode vise vremena u tvom novcaniku nego na tvom kurcu :)

edit: nego da kazem i nesto korisno po meni

nego restoran tvrdjava(valjda se tako zove, iznad zoo vrta na kalishu) je super kad je lepo vreme (vrh vidik),

onda recimo orao je isto kul restoran(nije toliko ni skup, ja i ortakinja se prezdrali kao goveda i stigao racun oko 1500)

plato relax - peti sprat beogradjanke, odes tamo pre dejta, i izmolis menadzera da ti otvori terasu(cimer mi tamo sljaka pa meni nije problem) i izbaci dve lezaljke - banja

a plus i has je super (skup ali super, ali ako upadnes popodne 1-3 imas liniju i onda je has i super i jeftin, tipa glavno jelo, salata, prilozi i desert izadju oko 300-400 po osobi)

nja ako se setim jos neceg stavicu

edit2: gotti> sta fali zhutoj gredi? vodis je tamo na robinju, ako moze celu da je pojede bezi glavom bez obzira od nje :)

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ne samo to Ignis-e, nego to automatski znaci da su mushkarci glupi i ne znaju kako da koriste kontracepciju niti vode racuna o tome da njihova partnerka ne ostane u nezeljenoj trudnoci. To je apsolutno netacno, i shta vishe vredja moju inteligenciju.

Siguran sam da idiota ima svugde, ali cemu da ruzna generalizacija mushkog pola. Inace slazem se sa konstatacijom da je ta zena nedojebana, cim je vidish odmah znash :).

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !