Tauruss Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ovako... Potreban mi je pomoć pri izboru novog TFT monitora. Odlučio sam da to bude 19" jer se nekako najbolje uklapa u budžet i moje potrebe. Pročešljao sam detaljno bench i još par foruma i stekao neku uopštenu sliku pa mi se izbor sveo na ove modele: Samsung 931bf Benq FP93GX LG Flatron L1900J Jel ih ima neko od vas i kako funkcionišu? Komentar? Video sam na nekoj akciji 971p za ~320e ali sam odustao jer sam našao dosta komentara o ghostingu a ipak volim da upalim PES i quake . Kako se vama ponaša tft kod filmova/igara? Osvetljenje? Mrtvi pixeli? Neki drugi predlog? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ma taj gosting je sviranje falusu, evo ja imam bud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 imam 931 vec par meseci i ono shljaka ko sat, ako si vec nashao 971 za te pare, mojne da se dvoiumish uopshte. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Znam da slika savršena zbog profi panela ali me to sa ghost glupostima smara, pa reko' da proverim. Ne bih da pljusnem keš pa da promašim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ghosting na 971p se ne vidi u trackmaniji, tako da ne znam o chemu toliko ljudi bruje. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 imam 931bf i prezadovoljan sam Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Samsung SyncMaster 206BW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts