Force Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Elem , da trazi mi windows da registrujem i imam tamo dole u taskbaru neku sivu zvezdicu i svaki put kada komp upalim restartujem iz te male sive zvezdice mi iskace sledece " u may be a victim of software counterfeting " znaci ide mi na qrac a, a kada kliknem imam 4 opcije i ode mi na microsoftov site i trazi neka govna da skinem da mi nesto proveri ili da se registruejm nem pojima . Ja hocu sledece da mi se to ne pojavljuje vise bre . Probao sam da vidim koji je proces i nevidim ga ili ne znam koji je , isao sam i u " msconfig " da vidim sta je i nasao sam nesto sto je slicilo njemu i otkacio da ga ne podize sa sistemom kada ga upalim i ono svaki put . Da juce sam stavio novi windowsXP SP2 . Aj neko . Voodo , fatso , pouzdam se u vas 2 - icu PS: i to mi svakih par trenutaka iskace u windowsu dok radim nesto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Ako je original Windows, registruj ga i ugasi Security Center. Ako nije, instaliraj Corporate verziju koja se ne registruje. Ako je nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Imam kopiju , nemam org. Ma da ja juce isao da mi nareze neki lik windows sa SP2-kom posto nisam imao windows cd ( uvek sam pozajmiljivao za reinstal ) i sada mi se to pojavi . A na netu tj na www.itsvet.com sam danas procitao da je windows kao pustio nesto tj ovo sranje koje ja imam da proveri koliko u svetu otprilike ima kopija windowsa . Moguce da mi je update bio ukljucen cim sam krenuo na net pa mi je skinuo ( ali ne verujem ) . posto lik mi je rekao da windows ima sve zakrpe do oktobra 2006 godine pa kontam da mi je i narezao i to sranje uz windows TT. Cek sacu da ugasim security center pa javljam da li je uspelo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 opet je tu nabjem ga ja. Hajde posalji mi sa tvog cd-a , pa da vidim da namestim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 voodo, ako se dobro sećam, ti si ranije pominjao neku očerupanu verziju XP-a? Da li bi mi to narezao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Ma to sam je ja pravio, al sam dao disk kom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ljudi ffs koristite gugl na netu ima mali milion metoda da se iskljuci taj smarac ja sam koristion metodu sa renameovanjem znaci treba da renameujes wgalogon.dll i wgatray.exe ... promeni ekstenziju, renamuj, kako god zelis (mozda ce ti trebati program unlocker) za gugl koristi keyword "disable windows genuine" Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Fala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 O cemu vi to pricate??? Mislim ja imam "svoju" verziju narodnog xp-a koju sam sysprepom (nisam znao za nlite-noob) ogolio/podesio i koristim je vec ihaha Na originalima imam podsetnik i samo okucam akt. key i to je to. Tako da ako moze neka pomoc o cemu vi zapravo pricate, ja to nikad nisam video :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Momci. Nije fora da disejblujes upozorenja. Fora je da zaobidjes WGA i da te Microsoft tretira kao pravog korisnika Windows XP-a, tako da mozes da update-ujes Windows redovno i da koristis sve ostale "cari" originalnog softvera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ja sam upravo na opriginalnim windowsima poiskljucivao te "cari" jer se od cari komp kvari, da bacim jednu rimu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Momci. Nije fora da disejblujes upozorenja. Fora je da zaobidjes WGA i da te Microsoft tretira kao pravog korisnika Windows XP-a, tako da mozes da update-ujes Windows redovno i da koristis sve ostale "cari" originalnog softvera. Duboko zavaljujem Najlepse Hvala . Ja sam upravo na opriginalnim windowsima poiskljucivao te "cari" jer se od cari komp kvari, da bacim jednu rimu. Sa kazala :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 obrisao sam linkove ka pirate toolsu da podsetim, ovde pricamo o gasenju smaraca koji dokazano pravi problem i korisnicima originalnog windowsa, ne o hakovanju zastite svaki sledeci post koji bude sadrzao linkove za crackovanje win-a bice obrisan, a autor kaznjen, ukoliko bude uporan Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts