Lekler Posted March 18, 2007 Author Report Share Posted March 18, 2007 loodilo, gg Pak, gg Nxs, gg all... a u gavre grobara nece da igra pes u 15k...ccc Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Evo chisto i ja da se javim. Extra pozitivna atmosfera na turniru, PES sam igrao mnogo vishe nego CS moram priznati GG svima, odo lagano da spavam Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 vreme: 08:15 :P upravo sam stigao ciku .. 22h no sleep.. o me ge :D i ja idiot gledam gavru kako uzima pare.. panj :P Organizacija super, atmosfera super... pekare sooper :D goog game pak.team, momci su ostalih 5 ekipa dobili i zasluzeno uzeli tur... gg takodje za nxs.team , samo tako nastavite ... pa se vidimo .. a sada... mogao bih da odspavam malo , cya later Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 chestitke, chestitke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted March 18, 2007 Author Report Share Posted March 18, 2007 vreme: 08:15 :P upravo sam stigao ciku .. 22h no sleep.. o me ge :D i ja idiot gledam gavru kako uzima pare.. panj :P Organizacija super, atmosfera super... pekare sooper :D goog game pak.team, momci su ostalih 5 ekipa dobili i zasluzeno uzeli tur... gg takodje za nxs.team , samo tako nastavite ... pa se vidimo .. a sada... mogao bih da odspavam malo , cya later nisu dobili nas, nja nja nja nja nja nja Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 O BOZE? gavra nesrecnik uz`o pare? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 oce biti demoi okaceni ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 O BOZE? gavra nesrecnik uz`o pare? :D STRASNO !!! :D line up paka? Cestitke enivej...moji favoriti su bili Fosili,ali jbg... line up Fosila? Hvala i POZ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 pak: gavra, sqle, kecman, ziggy i ja fosili: dyle, frag, anarchy, mankind, distro Btw najneisplativiji turnir na kojem sam uzeo pare do sad Jebem ti kazne Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ko te jebe kad ne znas da vozis Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) evo i ja da se javim... extra je bila organizacija,atmosfera,i svi momci iz sapca su extra... @lekler-brate bio sam mnogo umoran :DD @manda-sta,sta ti nije jasno :D ? @phanatic-pa koga drugog da gledas :DD ? @Lesinar-ko si ti ? :DD p.s.Cartmane SK <3 POZ SVIMA,POZ ZA CEO SABACCCCCCCCCCCCCCC Edited March 18, 2007 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Ja sam delija,a ti grob1 ??? Pa naravno da je dobio pak kad je igrao u ovom sastavu... Jedino sto je grob1 rupa u ekipi,ali dobro... Svaka cast momci... A ti cigo ne uvaljuj se u ekipe bre !!! :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Ja sam delija,a ti grob1 ??? Pa naravno da je dobio pak kad je igrao u ovom sastavu... Jedino sto je grob1 rupa u ekipi,ali dobro... Svaka cast momci... A ti cigo ne uvaljuj se u ekipe bre !!! :D :D :D da,i to sto kazes izvinjavam se momcima iz pak-a sto sam im se uvalio u ekipu... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 PETICA PAJSI SURENJE !!! :S Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 oce biti demoi okaceni ? bice...polako Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 bice...polako \ aj ako moze.. nek' se okache do petka... phan @ godfather playground pak: gavra, sqle, kecman, ziggy i ja fosili: dyle, frag, anarchy, mankind, distro Btw najneisplativiji turnir na kojem sam uzeo pare do sad Jebem ti kazne ninoooooooooooo ninooooooooooo ninoooooooo :P Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) ninoooooooooooo ninooooooooooo ninoooooooo :P jednom pandur,uvek pandur :DD Edited March 21, 2007 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 gavra.. danju spava - nocu postuje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 jednom pandur,uvek pandur :DD loli Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 manda..nocu spawa - danju smara :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 LOL! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 GAVRILO BRAT MOJ UZO' PARE... EVO SA ZAKASHNJENJEM GG... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 nocu spava - danju smara RECE ON U 03:19 :D btw neznam ko je kome dosao u kucu u 08:00!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ko pisne mandu stisne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 cuj ovog.. :D PA I TI SI BIO S`NJIM!!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts