G!!! Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 chini mi se da su , obaj treci put, konachno uboli malo atmosfere iz originala dodushe grafika je malo cartoonlike, ali daleko od toga da je komichna vec naprotiv veoma veoma prijatna tu je kompleksno gradjenje baze i veoma zanimljiv menadzment dotichne koji umnogome doprinosi atmosferi, istrazivanja narafski, kao i proizvodnja x razlicitih tipova oruzja... sve to deluje mnogo dinamichnije nego u prethodnim delovima kada se sve chinilo pretromo po tom pitanju... ono sto je ostalo od ljudske populacije pobeglo je na mars... tu su vec stari drugari reticulans koji u pocetku koliko sam ja igrao nisu neprijateljski nastrojeni vec cak i traze pomoc od vas od dronova i robota koji su tu kao gardiani stare marsovske rase, chijim artefactima obiluje povrsina marsa i koje cete takodje istrazivati... vi pokushavate da razvijete komunikacioni sistem da bi kontaktirali zemlju... usput se razvijate i oruzja i municije vrlo malo ima tako da koristite ono sto nadjete.... borba je u istom fazonu kao i do sada, s tim sto mi se cini da je sada malo sporija i zanimljivijia, iako nije turn based, sada je daleko podnosljivije sa velikim brojem finesa (u zavisnosti od okruzenja zastitna odela ce vam se trositi pa ih morate popravljati u toku misije, treninzi pojedinih squad membera imaju veci uticaj) max broj koji vodite u misiju je sedam... na marsu postoje resursi koje treba utilizovati pravljenjem rudnika po sektorima, pomenuti resursi omogucavaju dalje resrchovanje i razvoj sta znam mene zakucalo vec nekih 10ak sati, misije ne deluju toliko generichke kao u prethodnim delovima.... zanimljivo... mada nema onog suspensa iz originala... to je bio vrh atmosferichnosti, da te shtrecne turn based igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Taj suspens je postojao zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 amen voodoo ja sam se smorio kad sam posle vishe godina opet dohvatio Enemy Unknown. za popodne sam ga preshao sa mozhda 3-4 loada u borbi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 mator sam ma pa shta suspens je zapravo vise postojao zbog muzike i tamne atmosferichnosti nego li zbog turn based-a, a i zato sto nikada do tada nisam lovio vanzemljake ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukela Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 jel ima neko UFO aftershock i UFO afterlight, a da je iz NS, da mi nareze, pa da se nadjemo, nemam net da skidam, a mrzi me da vijam pirate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts