bolkonski Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 nista onda, sreda u 15h, Bigz. Ko ne dos'o tragovi mu smrde necovjestvom! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 radim do 16h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 ujebemtimisha. Nista onda, u 16:30h i nema vise pomeranja. 6. sprat, kada se sa Vojvode Misica gleda na bigz to je leva kula. Aj zdravo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 omg ako bude bilo besplatnih keksica i sokova eto i mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 jebiga, poslao mi ivan poruku, al nisam mogao nikako da dodjem...evo vec nedelju dana sam bolestan, kljukam se lekovima, al nikako da se oporavim...i sta ste zakljucili na prvoj sednici:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 bilo besplatnog soka :) chekamo statora za vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Ma poslao je meni Stator, mi cekamo Ivana u stvari. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 e sad ne čekate nikoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Lepo smo to ja i dule razlucili Bole oce moc Ivan imidz dule znanje kalija drzimo ko maskotu a ja sam tu zbog free soka, i da na pola projekta kada se svi smore od ovoga nagovorim vam da bi mi zapravo trebali da propagiramo linux :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Lepo smo to ja i dule razlucili Bole oce moc Ivan imidz dule znanje kalija drzimo ko maskotu a ja sam tu zbog free soka, i da na pola projekta kada se svi smore od ovoga nagovorim vam da bi mi zapravo trebali da propagiramo linux :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts