voodoo_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ma nalozi ga breee :))) inace, zavija me stomak, odo u wc :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 i devojke prde :/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nope, ovo je ipak posledica menstruacije :P For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 a zasto mislish da to nas zanima? vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Pa da se pohvali ^^ Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 a zasto mislish da to nas zanima? da, sorry... :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) takva mi ni ne treba, znash i sam, na zalost.. Znam ja koja tebi treba...bice valjda, vreme ce pokazati. sad znamo kome ce green da lomi noge zato sto su mu uvalili krsh ;DD Ma jok, ne zalim se (za sada), radi lepo skroz. Vecheras blejim za sve pare, skinuo sam The Business, jedan ortak mi rekao da je vrh, pa da pogledam... Edited April 11, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Muzika je Vrh film prosek mada meni je extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jao bozhe uzmi mi dushuuuuuuu.. ovo je chista debilana.. h8 na pink.. gledam mamu biram tjerq.. OMG.. :shlogiranismajlikojisehvatazaglavu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Znam ja koja tebi treba...bice valjda, vreme ce pokazati. Ma jok, ne zalim se (za sada), radi lepo skroz. Vecheras blejim za sve pare, skinuo sam The Business, jedan ortak mi rekao da je vrh, pa da pogledam... dobar je The Business, skroz dobar posle faxa krenuo sluchajno na derbi, i ispostavilo se kao dobar potez, sad malo CL i uchenje. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 bio do skole na vezbama, radili nesto u shopu i ladno me profan ne upise da kao da sam bio tu......zlo......skidao mjuzu sa neta, idem sad s'ortakom da se prosetam...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 @sejnt: lg kg800 ^_^ jebemumater u kakvom sam ga pakovanju dobio i sve to. ti sto su ti to prodali su posle otvorili shampanjac da proslave :)) Isao u CT na intervju, JEBES SEZAM LOL, DOBIO SAM POSAO U CT-U \o/ Stvarno? A gde su te primili, tj. u koju firmu i na koju poziciju? i ja sam overio loma, jesi snimila kevine cipele? U'vatio sam i ja deo i potpuno me uzasava ona "gluma" glavnih aktera koji pokusavaju da zaista kazhu ono sto su im napisali na papiru ... strava. a spinking of tv, jel jos nekome kao meni retardirana ona reklama za Hypo banku gde Novak baca viza karticu da bi ubio muvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 olol, Laki, Zverko i Neo kolege 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ja nemam veze niti sa zwerkom niti sa neom :) To bi vam potvrdio i zwerko, samo da ga je neko video proteklih mesec dana :)) Samo pitam 'di radi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 a spinking of tv, jel jos nekome kao meni retardirana ona reklama za Hypo banku gde Novak baca viza karticu da bi ubio muvu?eeeee,ta reklama sux...mogli su noleta bolje da iskoriste:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ma breJ.. strahota.. kao i ono sve za ljubav.. :bljak: i menjam zhenu.. omg.. strahote.. gledala 5min i vishe nisam mogla vishe.. NOTE: zaobitji PINK sredom od 20-21h.. mada.. posle ide brawo shoW.. ma zaobitji pink 20-23h.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 zaobici pink generalno ??? btw, jedan reta sto mu keva bila u menjam zenu trenira sa mnom.. o boze, stvarno je retardiran :\ inace, ja sad kao ucim a posle ucenja cu da igram diabla da se relaksiram sutra ustajanje u pola 7, prvi ispit u 7:30, drugi 9:00.... hardkor \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ja nemam veze niti sa zwerkom niti sa neom :) To bi vam potvrdio i zwerko, samo da ga je neko video proteklih mesec dana :)) Samo pitam 'di radi ... ne znam ja, ja imam informaciju da ste svi vidjeni u prostorijama CT-a :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ch1zra.. i tjorava koka ubode zrno.. tako i oni imaju neshto zanimljivo na programu.. :] @topiK.. otishla sam na qnt.. beshe naporan dan.. ajae.. laq notj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Raspadam se ceo dan, od sutra moram pod hitno pocheti da uchim dok je josh raspust, imam dosta vremena, moram ocene da popravljam :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 cale kupio safalade (vrsta virshli) u matijevicu i celo vece mi je lepo koliko je to meso slatko, posebno u kombinaciji sa mladim lukom... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) ^^haha i meni cale kupuje safalade tamo btw zasto.. Marushka.. postuje.. ovako.. ? :] Edited April 11, 2007 by bojinho u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 zeli da bude originalna, a ne shvata da je sama njena pojava nesto sto se ne dogadja svaki dan...godinu...milenijum... http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Brate taj Matijević ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts