Longleyy Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ja sam maturant jbni ...i danas mi razredna kaze da neam sanse da prodjem god. :(( naravno osim ako ne pljunem neke pare Pazi , ja od 14 predmeta imam knjige za 3 i jednu svesku i opet prolazim.Pitanje je koliki talenat treba biti da padnes cetvrtu godinu.Sta ti radis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 sad kad se vrate odma ce sva trojica da zaguze na topic 'koje ste zemlje posetili' :> For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ko je bre oti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Delegacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ...sve me boli... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ...sve me boli... Sta, neka opaka sutka bila? :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 bilo je dovoljno da dobijem lakat u ledja od coveka koj ima 120 kg:),i da me sve boli:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 evo bolestan sam vec danima, kljukam se antibioticima al nikako da mi bude bolje:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 dobila sam ladno 5 iz pismenog u kojem sam inace spomenula chupica, velju ilica i jos neke face... moshte misliti koliko sam se iskenjala! :) al sam zato morala da pobegnem iz ruskog. jos 1 neopravdani. keva ves saznala i izribala me ;( ove sisice iz zeneve se jos nisu javile? kekek, mora da je bila akcija, slika tvoja sa tadicem u vezhbanci profanka nije imala izbora :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Bio na basketu, ova danasnja deca se drogiraju... U VENU :D ja sutra idem na basket. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 @Neo zomg, kakav sad ispit : )) @ch1zra meni bilo bas dobro, jedino nisam bas znala ove nove pesme, ali nema veze..e da, ne napisah to na onom topiku u mjuziku, ali kad se pojavio edi za malo da se upiskim od srece : )) jedino sto me sad sve boli od sutki, al dobro, vredelo je : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 sekli smo morsq machq.. smor.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 blah, prosheto se sa ortakom po parku, otisho on posle na trchanje i ja tako malo cunjo parkicem da vidim sha se zbiva, odmorio malo... ( iskreno nemam pojma od chega odmaram al ae ) jable, sacu malo da uchim pa film i vechera... blah nishta specialno, sutra mozda budem otishao na neku rock il punk il tako neki koncert nemam pojma ni ja... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 bio do telekoma uzo broj sto sam izgubio, pa po radnjama nema nigde telefona......strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ja sam srednju zavrsio,a samo sam u prvoj godini imao knjige STA CETE SAD NOBZ?:)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ajde sad koji je pametnjakovic napravio account na facebooku pod imenom "Cice vrishte" :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 pogledao prepoznajte forumasa i nasmejan odoh na koji koktelchic pred spavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ajde sad koji je pametnjakovic napravio account na facebooku pod imenom "Cice vrishte" :) to je moj alt, al se ne sećam da sam se tamo registrovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ja sam srednju zavrsio,a samo sam u prvoj godini imao knjige STA CETE SAD NOBZ?:)) AUTOMATI POJELI PARE ZA KNJIGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 NIJE,TAD JOS NISAM ZNAO STA SU AUTOMATI,ALI SAM ZNAO STA JE DOBAR BUREK gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 veoma sam srecan :)))))) dao sam 4 gola na utakmici :)) sutra cu da uzmem snimak tekme, ocu da isechem golove, pa da poshaljem matorom. kako to da uradim, ako je snimak kamerom koja ima kasete ? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ja sam srednju zavrsio,a samo sam u prvoj godini imao knjige STA CETE SAD NOBZ?:)) ja nisam ni tada. sve ukupno za celu srednju imam 10h ucenja sta cete sad nobz? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 sve ukupno za celu srednju i osnovu nisam ucio 1h aha sta sad ?! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ti si rokno razred ja sam uvek bio odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 amg samo sam jednu godinu isao na popravni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts