ch1zra Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 5K dingera za prelazak ciklom na crveno... PWN'D!!! :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Mogao si nekoga da ubiješ... Ustao oko 9, još malo pa ću na trčanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) -samo da se javim i iz Nemachka gde je do ja ja no no ^_^.. -inace nasao sam da se kupi replika stita koji su nosili spartanci kao onaj u filmu za samo 350 jevreja... = LOL !!1 Edited April 2, 2007 by tibor2 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Za 350e ću ja da ti iskopam original Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 @Igz Samo nemoj da panicis oko vize, idi na njihov sajt, tebi kao studentu i coveku koji nije isao u vojsku treba samo spisak datih ispita i potvrda da si student. Ostalo je da popunis obrazac, dva i da uzmes garantno pismo i nema sanse da ne dobijes vizu, osim ako ti roditelji i burazer vec nisu tamo, a koliko znam nisu. A sto se para tice, tu se isto opusti, to je Amerika. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 5K dingera za prelazak ciklom na crveno... PWN'D!!! :\ 5K din??? Jebote, ja sam dobio 5200 kad sam vozio pre nego shto sam polozio... Jeste urachunala sudija olakshavajuce okolnosti (polozio sam 10 dana posle), ali brate, 5K za to... Idem na fax za sat vremena, moram da uzmem neke knjige i da vidim malo shta se radi tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 @ green minimalna kazna.. pa ti vidi ;] @ thread odo da odspavam malo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 osim toga, ivan_ nema dugu kosu, martine i rokericu hohohoo... pu pu daleko bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 a-HA! otkrili ste ivanov superhero alter ego! "the tasteles stuck in late 80s man" ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 -samo da se javim i iz Nemachka gde je do ja ja no no ^_^.. -inace nasao sam da se kupi replika stita koji su nosili spartanci kao onaj u filmu za samo 350 jevreja... = LOL !!1 nacice ti moj cale za jeftinije ... :D i shlem i stit don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 divan vikend proshao, a po sve prilike ce ovo biti jedna divna nedelja... dragi nash veliki brat planira neko putovanje oko sveta za 80 dana, a moji momci ja oma isplanirali zurkicu za godishnjicu mi u firmi... koje ce to pijenje da bude :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 odgledao 300 razocarao se za sve pare :/ Idem sada malo da izblejim pa na cisco Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 neki poslovi po gradu... lepo vreme, al sam se smorio za sve pare. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Net me opet zeza, nadam se da cu dobiti ADSL pre 20-te... Jebeni wireless... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 bili sinoc do ortaka na ping pongu, kad je zaladnelo selima malo pikamo igrice u miltipraktiku, onda odgledali film 300 aka "Basna o 300 sita".......kolko je film jadan boze sacuvaj........grafika 10/10 da se razume, uzo novi hard pa ga sad formatirao i sredjujem.........trebao da idem do skole na kolokvijum ali sam odustao zato sto nisam ako a sinoc sam saznao da imam isti...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 bah, jos jedan od onih sjebanih dana...i kola sam uspeo da cuknem, al fala bogu nije mnogo, branik, far i malo peglanja haube...jebiga, covek ispred mene skretao bez zmigavca, ja za trenutak skrenuo pogled, nisam video i naletim...srecom nisam brzo isao, a i prikocio sam pa nije strasno...dao mu neku kintu da ne cekam muriju za dzabe, jer uvek je kriv onaj koji ide iza, a ko ce da dokaze da on nije dao zmigavac...nista sad moram da jurim jebene delove za suzuki, koji su retki kao da se u japanu prave:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 realno - ne. dakle igi ako budes putovao id Lufthansom. leteo sam i AFom, Britishom i preko italije... i da se ne raspisem ovde kad ionako niko nece citati ti biraj Nemce i uzivaj. veruj mi na rec. Leteo sam i ja svim tim kompanijama do USA. Znaci po meni ubedljivo najbolji je AF, jer nikad nisam blejao vise od 1h na aerodromu igde, a sto se tice lufthanze svaki put im kasni let( na let mislim ako presedas u USA ) AF imas tv u svakom naslonu mozes da biras koji ces film da gledas itd, dok u lufthanzi imas jedan centralni tv i ako sedis do prozora mozes da se peglas u bulju + ne biras naravno film. Po meni AF > ostalo. Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 @ Kole ^_^ @ thread ustao, pijem kafu.. sacu malo dzedaja uz kafu, pa pranje kose i posle autoCAD... blizi se 12-ti majku mu... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 a sta je 12.?ispit?:) meni 14. :((( a u cetvrtak kolokvijum..vracam se na ucenje :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 dobar dan dobar dan dobar dan najlep Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ^ O.o jedem rotkvice i zalim sto nisam otisla na trcanje jutros.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 fckin animal... dobra teretana bila danas, dobro vezhbanje i dobre cice... malo faks sad ce da se ruchka i malo uci, pa onda kasnije krece night rider u akciju \o/ :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 zasto mi se na svakom topicu uvek prvo prikaze prvi post sa topica na bilo kojoj strani, like this http://img522.imageshack.us/img522/8878/bugfx7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 dosao sad iz skole stranih jezika, imao neki kratak test....bilo fino.....krecem posle praznika......i tako sad cu malo opikam mafiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 moram da ucim analizu jos samo jedan kolokvijum i onda su gotove obe matematike i onda obecano ne dolazenje kuci 2 dana ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts