Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-samo da se javim i iz Nemachka gde je do ja ja no no ^_^..

-inace nasao sam da se kupi replika stita koji su nosili spartanci kao onaj u filmu

za samo 350 jevreja... = LOL !!1

Edited by tibor2

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

@Igz

Samo nemoj da panicis oko vize, idi na njihov sajt, tebi kao studentu i coveku koji nije isao u vojsku treba samo spisak datih ispita i potvrda da si student. Ostalo je da popunis obrazac, dva i da uzmes garantno pismo i nema sanse da ne dobijes vizu, osim ako ti roditelji i burazer vec nisu tamo, a koliko znam nisu. A sto se para tice, tu se isto opusti, to je Amerika.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

5K dingera za prelazak ciklom na crveno...

PWN'D!!!

:\

5K din???

Jebote, ja sam dobio 5200 kad sam vozio pre nego shto sam polozio... Jeste urachunala sudija olakshavajuce okolnosti (polozio sam 10 dana posle), ali brate, 5K za to...

Idem na fax za sat vremena, moram da uzmem neke knjige i da vidim malo shta se radi tamo.

-samo da se javim i iz Nemachka gde je do ja ja no no ^_^..

-inace nasao sam da se kupi replika stita koji su nosili spartanci kao onaj u filmu

za samo 350 jevreja... = LOL !!1

nacice ti moj cale za jeftinije ... :D i shlem i stit

don't grow up it's a trap

divan vikend proshao, a po sve prilike ce ovo biti jedna divna nedelja...

dragi nash veliki brat planira neko putovanje oko sveta za 80 dana, a moji momci ja oma isplanirali zurkicu za godishnjicu mi u firmi... koje ce to pijenje da bude :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Net me opet zeza, nadam se da cu dobiti ADSL pre 20-te... Jebeni wireless...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

bili sinoc do ortaka na ping pongu, kad je zaladnelo selima malo pikamo igrice u miltipraktiku, onda odgledali film 300 aka "Basna o 300 sita".......kolko je film jadan boze sacuvaj........grafika 10/10 da se razume, uzo novi hard pa ga sad formatirao i sredjujem.........trebao da idem do skole na kolokvijum ali sam odustao zato sto nisam ako a sinoc sam saznao da imam isti......

bah, jos jedan od onih sjebanih dana...i kola sam uspeo da cuknem, al fala bogu nije mnogo, branik, far i malo peglanja haube...jebiga, covek ispred mene skretao bez zmigavca, ja za trenutak skrenuo pogled, nisam video i naletim...srecom nisam brzo isao, a i prikocio sam pa nije strasno...dao mu neku kintu da ne cekam muriju za dzabe, jer uvek je kriv onaj koji ide iza, a ko ce da dokaze da on nije dao zmigavac...nista sad moram da jurim jebene delove za suzuki, koji su retki kao da se u japanu prave:)

srpskivojnik-3.jpg

realno - ne.

dakle igi ako budes putovao id Lufthansom. leteo sam i AFom, Britishom i preko italije... i da se ne raspisem ovde kad ionako niko nece citati ti biraj Nemce i uzivaj. veruj mi na rec.

Leteo sam i ja svim tim kompanijama do USA. Znaci po meni ubedljivo najbolji je AF, jer nikad nisam blejao vise od 1h na aerodromu igde, a sto se tice lufthanze svaki put im kasni let( na let mislim ako presedas u USA ) AF imas tv u svakom naslonu mozes da biras koji ces film da gledas itd, dok u lufthanzi imas jedan centralni tv i ako sedis do prozora mozes da se peglas u bulju + ne biras naravno film.

Po meni AF > ostalo.

Dr.Mr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...