WickedWitchOfTheWest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 malopre stigla na posao... popodnevna smena, kaoooooo... sinoc bila na premijeri 300... mogu samo da kazem WOW!!! neverovatno bre!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 bio do metroa cimao se ko mentol nesto.........sad jeo da instaliram mafiju pa u skolu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 gledao sam djokovica jutros,pa sam se ispavao ko chovek... sada na has... pa u gym... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 opet sam nocas radio do sedam ujutru, i onda se sasvim logichno uspavao za faks koji mi pocinje za pola sata a meni treba skoro chuka da dodjem... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 fin dan, bio na faksu, posle malo na pice sa ekipom, odremao, pa idem da gledam 300 veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 sredio sam skolu,sad je malo lakse... zika,gitara,klavijature,lalalala:)))))))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 dolazim na fax u jebenih 8 sati i prvo sto ugledam je umrlica ortaka sa faxa..znaci jebeno ne mogu da verujem.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 legao jutros u 6, ustao danas u 16 hohoho... 10 pure pwnage-a bolestan sam kao krme, kasljem, slinim... a veceras trening... dakle, idem da posmatram, pa posle u kafanu na pivo, pa kuci na dzedaje... izgleda da sam o5 solo, tako da sam se smorio za sve pare sto o5 moram da trazim deovjku i ta sranja... kako mi idu na kurac te igrice i bljutavshtine, al ajde... eto meni zanimacije :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 dolazim na fax u jebenih 8 sati i prvo sto ugledam je umrlica ortaka sa faxa..znaci jebeno ne mogu da verujem.. Djomla... Ortak iz odeljenja iz srednje. Tuga nevidjena stvarno. Skupilo se nas 15-ak danas i otishli do njegovih i stvarno su mnogo sjebani (kako i ne bi...). Sedeli sa njegovim burazerom i skretali mu misli nekim drugim prichama. Zvonio Djomlin sat oko 14h...da ga budi...malo smo se smejali, malo plakali. Inache, taj retard koji ga je vozio je imao 3.2 promila alkohola u krvi. Nije izlazio iz auta pa Mladen verovatno nije primetio da je toliko pijan... Sedim sad u radnji, neshto kao radim, bash mi smor. Sutra sahrana... Od lepshih vesti, izgleda da cu konachno dobiti ADSL \o/, recimo za nedelju ili dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 to si rekao i pre 2 godine 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Jebem ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 e, sto sam cito u picku materinu, uvek ispizdim na ovo, pogotovo sto su i mene ujebali jebeni sabani... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 to si rekao i pre 2 godine I to shto kazes... Mada, sada su mi potvrdili da su odradili tehnicku pripremu, i da ocekuju da mi puste za 5-7 dana. Ali, ne verujem ja nista dok ne vidim modem na stolu, 60/90 kb/s download (zavisi koliko odlucim da se otvorim ) i ping na bnetu 70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Posetite !!! Bio do Gusana na pivo, sutra ispiti pa palim za Vrsac na neke rodjose, zurke, kod cure...blalalallaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Kameno doba Bronzano doba Gvozdeno doba tinejdžeri_u_prevozu_su_otkrili_spikerfon_+_mp3 doba [plasma] [rocket] [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ahahahhaa mene to uglavnom ne nervira, blagonaklono gledam na decicu i njihova ludila:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 i ja, dok ne krene Skuter vs Skazi vs Prodigy - The Logical Breathe Song (Astrix remix v5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Da, da.. ne bi ono odbranio ni Randjelovic... btw, ne gledam smolvil, ali bi opet pre izabrao: bbs felne su sranje gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 sto je zaladilo napolju odjednom. Maltene sam dzabe isao do faksa jer mi je partnerka u projektu izgleda radi na sajmu, na maseratijevom standu. A to je tip devojke kojoj kada kazesh nesto sto ima vishe slogova, prvo te gleda belo sekund, dva, pa trepne, pa te opet gleda sekund,dva i tek onda nesto kaze. on the bright side, sutra dolazi plata a dobio sam poziv i za neku kolektivnu izlozbu u novome sadu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 pikao malo mafiju, pojeo po' kile evro kreme, nije mi dobro, idem da spavam....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 A to je tip devojke kojoj kada kazesh nesto sto ima vishe slogova, prvo te gleda belo sekund, dva, pa trepne, pa te opet gleda sekund,dva i tek onda nesto kaze. Pa zato i jeste na štandu Maseratija Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Prebacivao stvarcice sa starog kompa na lap, uzeo wireless router na test, setkam se po stanu i surfujem netom :D jeeeeejjjjjjjjj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Kameno doba Bronzano doba Gvozdeno doba tinejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 gotovo... raskinuo sa ribom. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 LOL? Shto? :(((( Inache 1GB nove muzike trebam da skinem sa 15kb/s protokom... Bice zanimljivo... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts