manson Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 stiglo mi na mail od nekih prijatelja iz US :) http://www.thepetitionsite.com/takeaction/...?ltl=1173124770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 moj stav po ovom pitanju : /me mashe goodbye to kosovo. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ovim se kao nesto uspe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ako albanci cuju za ovu peticiju, najebali smo The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ja sam davno digao ruke od peticija kad je nesto krupnije u pitanje.... jednostavno ni 5 miliona nas da glasa necemo nista dobiti.. my 2 cents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 било је већ ова петиција. петиција је усмерена на сенатора Бајдена, шиптарског лобисту, треба 50.000 потписа. или потпишите или не серите. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 moj stav po ovom pitanju : /me mashe goodbye to kosovo. Dodje trenutak u zivotu kad ipak moras zauzeti stav, bilo na jednu bilo na drugu stranu. Tvoj odgovor je infantilan po ovom pitanju. Znaci, ovde se moram sloziti sa draskom, mada i ja smatram da je kosovo za sada izgubljeno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 fatso ,chill sa "vujaklija" recima na rur-u :P . Dodje trenutak u zivotu kad ipak moras zauzeti stav, bilo na jednu bilo na drugu stranu. koliko ja vidim, chizra ima stav po ovom pitanju, cemu "mudri domar" quotes ? This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Pa sta da ti kazem....meni se to cini kao da nije stav nego vise "whatever whatever ill do whatta wanaa" Koje "vujaklija reci" bre :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts