pilauda Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Da li neko ima ovaj telefon, ali da zna kako se prebacuju teme (skinovi) na isti, pa kao mu nije tesko da me kontaktira na PM hvala Edited March 4, 2007 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 brate telfon je prebruka za pimpovanje.... znaci treba da nadjes: drajvere za mob... to bi trebalo da si dobio uz telefon kao i motorola phone tools.. onda nadji p2kman p2kstyle leaderGL - za otkljucavanje neogranicenog snimanja i sl... sve ovo imas na sajtu koji je rapid bacio... samo odvoji sat-dva na citkanje i bice extra... ako ti bude bilo sta jos trebalo baci mi slobodno PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ja pojma nemam o cemu ovaj Junkie prica. Jel mozhe neko retard frendli upustvo sta sve ja da metnem da izvinete na V3i i da onda on bude super? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 ^^ i meni bi tako nesto trebalo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ja sam skinuo sa onog sajta neki monster pack od 18mb za v3i, ali ne znam sta sa njim da radim? kad ga otpakujem postoji samo jedan fajl nepoznate ekstenzije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 http://www.savefile.com/files/424918 pdf ~11mb .. ima sve u njemu aj samo basics: -p2ktools je koristan da ukljucis recimo java app loader ili nesto od skrivenih menija -leaderGL .. s njim kod v3x mozes da ukljucis da kamera snima kolko ima mesta na kartici umesto 3 minuta... -p2kstyle je za pravljenje tema i sl... i za ovo gore navedeno trebaju dodatni drajveri koje cete morati da sjurite s neta... eto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 hvala, nadam se da ce ovo biti korisno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts