Demian Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Prosto je. Interesuje me koje sve kuce kod nas nude dopunsko ili bilo kakvo zdravstveno osiguranje.One osnovne sam nasao sam, DDOR Novi Sad, Dunav i Delta.Da li postoji jos neka osiguravajuca kompanija koja nudi ovu uslugu.I ako neko moze da mi iskopa sajt BUPA za Srbiju jer ja ne mogu da ga nadjem. tnx, bye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Mislim da imaš tu varijantu i kod kompanije Wiener Staedtische. Nešto sam čitao o tome, jako davno. Proveri za svaki slučaj. Jako su popularni u inostranstvu a ima ih i kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ja samo znam da kad budem isao na diplomsku exkurziju ima da uplatim osiguranje u onoj klinici sto idu avionom po tebe :) sto je sigurno sigurno je :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ako planiras da se osiguras, ja bih razmislio o DDOR-u i Delti, posto koliko sam upoznat samo oni pokrivaju lecenje i na VMA Quote nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 spisak svih osiguravajuca drustva u Srbiji savetujem ti da se direktno informises preko sajtova drustava koja rade kod nas, pa da odaberes ono sto ti odgovara. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts