VELIKI KURAC Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ahahaha ne ne ne droga je jebeno dobra stvar. Treba sve probati u zivotu. I govno pojesti po mogucnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ja mislim da svako zna da svaka droga drukcije deluje na neurotransmitere da jedna inhibira dopamin, druga serotonin i obratno i brljavi po vugli i svaki je dozivljaj drukciji, i cak i od iste droge i kolicine i istoj osobi moze biti 2 drukcija osecaja a kamoli drugim osobama. da ne spominjem da pri svakom gutanju i-ja imas sansu za srcani udar i smrt... mnogo mi je bolji filing kad dodjem pred oglasnu tablu na faksu i vidim da sam polozio ispit i opet, sam se prosro ivane sto si me suspendovo na 3 dana sad ne stajem :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) kravo jedna narkomanska, odgovaram drugaru na pitanje kako sam. Edited March 5, 2007 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Matori, ja sam strejt, drogirao sam se. Droga jes' sranje. Al' čisto hoću da opi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Josh malo pa ce te poceti da ubedjuete jedni druge kako je kruva poshtena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 To neka hrvatica-dalmatinka koja mesi hleb? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Al bi bilo lepo da neki pandur čita topic i skuplja "operativna saznanja" :) edit: za svaki slučaj, lagao sam ko pas, nikada nisam koristio ili posedovao zabranjene supstance niti sam video nekoga da ih koristi ili ima kod sebe :) Edited March 5, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ja vise verujem da bi pravo spisak musterija. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Onda ceo goasapiens forum mogu da pohapse :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Lista stvari koje obavezno treba probati: - je*ati jeza u ledja - sendvich sa Ferijem i sirom - sex bez kurtona u Juznoafrickoj Republici - tetovirati se kao Majk Tajson preko lica - poljubiti kobru u celo - probati droge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 po ovome, gudra mu josh dodje kao najmanje zlo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Lista stvari koje obavezno treba probati: - je*ati jeza u ledja - sendvich sa Ferijem i sirom - sex bez kurtona u Juznoafrickoj Republici - tetovirati se kao Majk Tajson preko lica - poljubiti kobru u celo - probati droge Meni uopshte nije jasno zashto je tvoj nick nervozni, kad se vidi da si do jaja smiren decko :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 hmmmmm zanimljiv topic moglo bi tu da se raspredaju price i dogadjaji al bolje ne...eventualno neke slike da se stave mada kad bolje razmislim ne :D cek sta ja sad ocu da kazem a da dont do drugs drugs are bad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ______NEMA VUTRA NEMA VOPSI______ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kapi s oboda sada padaju na uze i gan ja sam slobodan neka s moga vrata vijori sal od svile pajdo, zajebana stvar:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 duvam Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ku*ac oO kako sam bezobrazan >.> Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 sad sam mirna kao bubica, jedina droga su mi cigarete, kafa i Vladimir. ali zato pre jedno desatak godina, nije bilo droge koju nisam probala. iz ove perspektive sada, kazem "bilo ne ponovilo se"! Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 jedina droga su mi cigarete, kafa i Vladimir. Znam jednu sto se skinula sa Vladimira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ^^blago njoj, ali ja nemam nameru da se skidam u skorije vreme :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 sad sam mirna kao bubica, jedina droga su mi cigarete, kafa i Vladimir. ali zato pre jedno desatak godina, nije bilo droge koju nisam probala. iz ove perspektive sada, kazem "bilo ne ponovilo se"! meni su rekli da se sa heroina ne skida :O lazu li? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts