Jump to content

Miroslav Djukic

dvnityCker

Recommended Posts

Hteo bih da uputim reci hvale za Djukica - kad smo izgubili kuci sa tri gola od bese svedjana, mislio sam da je samo jos jedan igrac koji je resio da se igra trenera, ali nakon 5:0 promenio sam misljenje. i da se osvrnemo na derbi, uradio je hell of a job da psihicki pripremi igrace partizana i pored sukoba navijaca sa klubom, 12 bodova prednosti, uzasne jeseni, uspeo je da ih sredi da zvezdu odvale od zivota u subotu. Naravno, igrali smo kao picke, ali obicno tako igra i partizan pa bude 0:0 ili 1:1. Svaka cast djukicu i nadam se da ce s godinama postati pravo trenersko ime u evropi

ovde mozemo da se osvrnemo i na mihu, mancinijevog asistenta u interu. nesumnjivo da ima znanja i iskustva, ali bi njegov temperament mogao da predstavlja problem u buducem trenerskom radu, sta mislite?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ako se takva glupost desi... namestio bih isti rezultat po cenu izbacivanja iz lige... da nece mozda da im poniste i prvu prolecnu utakmicu... to bi bilo neposteno bez obzira na sve...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

neposteno iz kojeg ugla? zasto bi se partizanu nesto oprostilo kao sto je takva administrativna greska a nekom drugom klubu ne...

fer i posteno su pobedili, ali i bez tih pravnih regulativa liga nam je smesna, samo nam fali jos da se i ona krse na najocigledniji nacin (ovo kazem pod sulovom da je gore navedeno tacno)

fallout_table.gif

ako poniste derbi ja prvi idem na juznu tribinu da navijam za Partizan...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ma cisto sumnjam. Mislite li da su ljudi u Partizanu toliko glupi? Ako se cak i nisu pravno obezbedili, vec su spremili ledja za ovakvu kombinaciju :). Tako da samo se opustite i uzivajte u voznji.

A shto se tice Mihe i Djukica, verujem da obojica mogu da postanu solidni treneri. Miha je neprevazidjeni "motivator" ekipe. "Ja sam to uradio da bi motivisao ekipu" - Miha posle crvenog kartona :D. Sacekajte josh jedno 2 godine a onda mozemo da pricamo ko je dobar. Mada bi voleo da obojica budu vrhunski treneri, to samo moze da bude dobro za nas :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Djukic je odradio derbi i prvo kolo kao ''amater'' tako da od ponistavanja nema nista.

Kad smo kod toga, Miha je bre kraljina! Secam se jedne situacije dok je bio u Laciju(njegov intervju)...skupili se navijachi posle treninga da biju(linchuju) igrache zbog loshih rezultata. Dakle, niko od igracha nesme da proviri...Miha krenuo autom polako kroz masu, navijachi se sklanjaju se i psuju, staje i otvara polako prozor...kaze im neshto na foru ''sh'a je bilo, ko ce prvi?'' [:D]

• 4 weeks later...