dvnityCker Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Hteo bih da uputim reci hvale za Djukica - kad smo izgubili kuci sa tri gola od bese svedjana, mislio sam da je samo jos jedan igrac koji je resio da se igra trenera, ali nakon 5:0 promenio sam misljenje. i da se osvrnemo na derbi, uradio je hell of a job da psihicki pripremi igrace partizana i pored sukoba navijaca sa klubom, 12 bodova prednosti, uzasne jeseni, uspeo je da ih sredi da zvezdu odvale od zivota u subotu. Naravno, igrali smo kao picke, ali obicno tako igra i partizan pa bude 0:0 ili 1:1. Svaka cast djukicu i nadam se da ce s godinama postati pravo trenersko ime u evropi ovde mozemo da se osvrnemo i na mihu, mancinijevog asistenta u interu. nesumnjivo da ima znanja i iskustva, ali bi njegov temperament mogao da predstavlja problem u buducem trenerskom radu, sta mislite? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 mislimo da kad postane prvi trener negde da ce se smiriti, a da ce dosta nauchiti od mancinija u svakom sluchaju...Mada ga smatram za glupog choveka, mozhda i uradi neshto u trenerskom poslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Jel ste culi da ce se mozda ponistiti derbi? Zato sto nesto nije u redu sa Djukicevom licencom... Koliko sam shvatio,tek je juce potpisao ugovor za Partizanom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ako se takva glupost desi... namestio bih isti rezultat po cenu izbacivanja iz lige... da nece mozda da im poniste i prvu prolecnu utakmicu... to bi bilo neposteno bez obzira na sve... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 neposteno iz kojeg ugla? zasto bi se partizanu nesto oprostilo kao sto je takva administrativna greska a nekom drugom klubu ne... fer i posteno su pobedili, ali i bez tih pravnih regulativa liga nam je smesna, samo nam fali jos da se i ona krse na najocigledniji nacin (ovo kazem pod sulovom da je gore navedeno tacno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Jel ste culi da ce se mozda ponistiti derbi? Zato sto nesto nije u redu sa Djukicevom licencom... Koliko sam shvatio,tek je juce potpisao ugovor za Partizanom... Znao sam ... Naravno da ce ga ponistiti Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ako poniste derbi ja prvi idem na juznu tribinu da navijam za Partizan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Ma cisto sumnjam. Mislite li da su ljudi u Partizanu toliko glupi? Ako se cak i nisu pravno obezbedili, vec su spremili ledja za ovakvu kombinaciju :). Tako da samo se opustite i uzivajte u voznji. A shto se tice Mihe i Djukica, verujem da obojica mogu da postanu solidni treneri. Miha je neprevazidjeni "motivator" ekipe. "Ja sam to uradio da bi motivisao ekipu" - Miha posle crvenog kartona :D. Sacekajte josh jedno 2 godine a onda mozemo da pricamo ko je dobar. Mada bi voleo da obojica budu vrhunski treneri, to samo moze da bude dobro za nas :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Djukic je odradio derbi i prvo kolo kao ''amater'' tako da od ponistavanja nema nista. Kad smo kod toga, Miha je bre kraljina! Secam se jedne situacije dok je bio u Laciju(njegov intervju)...skupili se navijachi posle treninga da biju(linchuju) igrache zbog loshih rezultata. Dakle, niko od igracha nesme da proviri...Miha krenuo autom polako kroz masu, navijachi se sklanjaju se i psuju, staje i otvara polako prozor...kaze im neshto na foru ''sh'a je bilo, ko ce prvi?'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Danas sam citao to u Sportskom zurnalu...znaci,ako oni lazu,onda lazem i ja:))...Videcemo sta ce biti...mada je i nebitno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 onaj ko je poverovao u tu pricu ima klasican nedostatak inteligencije. ne moze se suditi o kvalitetima trenera na osnovu dve utakmice. tek covek treba da se dokaze. definitivno je to da ima potencijala, e sada sta ce uraditi vreme ce pokazati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 miha je car :D nema tu verbalnog niti fizickog duela :D samo vazdusni ...pljune u usta :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 koliko smo samo puta igrali sa 10 igracha zbog njegovog pljuvanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 pa da :D ali to je da bi motivisao igrace :D :D:DD:D: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 kao protiv Slovenaca, kada je dobio crveni a mi gubili 3:0...na kraju 3:3 i josh smo mogli da ih pobedimo da je Jokanovic pogodio glavom pred sam kraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erekcija Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Treba sacekati i videti sta ce uraditi u sledecoj sezoni kada je sve na njemu.Ovu samo treba sacekati da prodje kako god prosla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Mudro zborish o erekcijo* (*copyrights by Ivan_) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts