Tauruss Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Moj stari dobri kinez od 20e je na izdisaju pa mi treba preporuka za novo kućište pošto će uskoro upgrade. Cenovni rang je 50-70 evra. Jako mi važno je da je tiho. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 shta sad tebi zapravo treba? napajanje, kuchishte ili sve djuture? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Najbolje bi bilo djuture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) pazi za taj kesh bi bilo najbolje da uzmesh neko fino brendirano napajanje i obichno kucishte, poshto ovako djuture teshko mozesh da nadjesh neshto ok. tj i ako ti se chini da je ta cifra previshe za sve, magichna brojka je negde oko 100 evrica(i to da uzmesh neshto shto se ne bi smatralo izdrkavanjem) shto se tiche napajanja moja preporuka cooler master 380W-PCAP. da ne obrazlazem sad sve o njemu, ali ono najbitnije shto si trazio ej da se uopshte ne chuje. tj prede. Edited February 28, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Pa recimo da je i ta varijanta ok. Još kad bi mi rekao gde ima da se uzme i okvirnu cenu bio bih ti extremno zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 trebalo bi da je neshto manje od 50 evra, ako se odluchish da ga kupish pm-uj me da ne reklamiram ovde. sachekaj josh ofc, mozda neko ima i bolje reshenje. vidim da u poslednje vreme dosta ljudi hvali i thermaltake napajanja, ali mislim da je u tom cenovnom rangu cm ipak bolji. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) ja sam dao 2700 za kuciste neke shlj marke.. al sam na licu mesta utvrdio da ima vise od 100 grama i za sad sljaka sve ko podmazano... aj pogledacu sutra ako nadjem neke priznanicu ili tako nesto sta je tacno edit: evo ovakvo samo crno http://www.itsvet.com/proizvod/eurocase-ml...comp_case/74/63 bez obzira sto je shugavi eurocase sljaka extra.. tj "ima ga" Edited March 1, 2007 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 chieftec dragon kucishte je oko 70 eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 sa napajanjem? u poslednje vreme srecem sve vishe nezadovoljnih korisnika istog, da li je bila ushla neka fush serija ili shta, neam pojma. mislim na njihova napajanja pre svega. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 mislim da je raspon cena od 50-80 jura, zavisno koliko je jako napajanje (300-400W) btw ni meni se ne chini da je chieftec nedodirljiv po pitanju kvaliteta, ali je kucishte samo po sebi mnogo lepo i funkcionalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Cm napajanje na mom centurionu se dere ko nenormalno zato shto ima osmicu. Napajanje kad kupujesh obavezno overi da ima neku dvanesticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Bio je skoro neki test u SK-u, Chieftek je ispao najgori po pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 shto kaze vudu, chief izbegavaj, u zadnjih 6 meseci - godinu dana su im ochajna napajanja. Juri neki CM Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Cm napajanje na mom centurionu da, to koje dolazi uz kuchishte je uzasno,ja sam skoro uzeo centuriona5 samo bez napajanja. btw. mislim da je na pcap seriji 120mm fan Edited March 1, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Jeste 12mm. Sad sam pogledao i čini mi se odlična PCAP serija. Jel neko probao LC power? Imaju oznaku Silent i na benchu ih hvale Za sad mi je prva opcija tvoj CM predlog Edited March 1, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) Imao sam lc i bio prezadovoljan istim, ali poslednje serije tih napajanja crkavaju uveliko. Idi na cooler master ili antec opciju. Edited March 2, 2007 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 Uzimam CM. Antec je odličan ali je jako skup. Hvala svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts