Jump to content

Delfini

Santa

Recommended Posts

N/c , barem da ih ubiju pa da ih vuku po podu. Nisam imao zvuk, ali kapiram da zivotinje bukvalno placu.

edit: signed

a takvim ljudima treba cupati nokte sa kljestima i seci udove sa testericom za drva

Edited by majebeni-marko

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

jebeni virus. dobro kaze onaj gari iz matriksa

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

A sta tebi je prirodno i normalno da vidis onaj , tj onakve snimke da vidjas svaki dan ?

A da sta se i ja gubim kada ljudi mogu jedni druge da kolju i ubijaju , so im je zivoinju tesko to im je najmanji problem , jel tako .

Dino, da li znaš da meso koje jedeš ne raste na drvetu i da nešto mora prvo da se zakolje??? I da si nekada kledao klanje neke životinje znao bi da ih ne maze i uspavljuju već krc sekira za vrat.Jedini razlog zbog čega bih ovo potpisao je zato što su ugrožena vrsta.

A ko ovde prica o mesu kojem ja jedem omg , ne jedem sigurno od delfina .

To sto jedem od od kokoske , ovce , itd. To je zato sto moram da se prehranim , da mogu da budem vegeterijanac to bih davno uradio . Jer ne mogu da se odviken od jedenja mesa . A i nije mi isto svinja i delfin .

Naravno da sam gledao vise puta kako se kolje jos kao mali kada sam odlazio na selo kod bake i deke . Bilo mi je odvartno , ali posle su mi objasnili zasto i kako pa sam se pomirio sa time . A i sta bre koje ti meni poredjenje pravis , jesu delfini ugorzena vrsta ali treba imati i malo postovanaj prema tim zivim bicima , nadam se da si video clip sta su ima radili znaci aj ako ga kolje neka ima iole postovanja prema delfinu , ali ono bre ko da igracku rastura tako se ponasaju prema delfinima . Ali jos jednom ne mozes praviti poredjenje sa delfinom i tamo nekom kokoskom :)

Dino glup si, a sad cu da ti objasnim i zasto.

Mi svi rastemo u razlicitm kulturama, jedni su navikli da jedu svinju i kokosku, dok drugi su navikli, kao npr. japan, koji je ostrvska zemlja, da jedu ribu, u ovom slucaju delfine. Jedini razlog zbog cega sam ovo potpisao je, kao sto je neko iznad rekao, zato sto su ugrozena vrsta.

Iznenadjen sam koliko im treba da umru onako preklani...

Istu stver mozete da vidite u svakoj modernoj klanici. Nijedna se zivotinja ne ubija humano da bi se ljudi prehranili. Bila ugrozena ili ne.

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Mi svi rastemo u razlicitm kulturama, jedni su navikli da jedu svinju i kokosku, dok drugi su navikli, kao npr. japan, koji je ostrvska zemlja, da jedu ribu, u ovom slucaju delfine. Jedini razlog zbog cega sam ovo potpisao je, kao sto je neko iznad rekao, zato sto su ugrozena vrsta.

Delfini nisu ribe.

Edited by Santa

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

LOL samo nemoj ti da mi kazes da sam gloopp plz , ako si ti kasapin i tebi je ono u redu onda ok gloop sam ali ako nisi onda se tornjaj . Ne mozes ti meni davati takva poredjenja kada to nema veze sa mozgom.

A i ja nisam ti skrecao paznju da ih ne love nego ophodjenje prema zivom bicu . Ja makar imam postovanja prema svakom bicu na planeti i nemam ljakse misljenje za tako nesto kao ti . Sta sada koliko je vrsta istrebljeno ljudskom rukom a reci mi koliko , punooo brate jako puno a to sve zbog ljudi koji razmisljaju poput tebe , ono pa sta nema veze klacemo dok ima kada nestane precicemo na nesto novo nesto divlje , mislim daj bre zamisli sada ti imas lupam neku tvoji zivotinju koju drzis kod kuce , ljubimac lupam sada i pustis je napolje i ono ja je uhvatim iskasapim ispecem i pojedem i ti onda meni pocnes da seres i ja ti kazem jebiga prehrana sta ti ja mogu , eto toliko je glupo tvoje poredjenje koliko i ovo moje sto sam ti sada napisao .

Pre svega sam zeleo samo paznju da skrenem na ophodjenje prema svim zivim bicima na planeti , a ne zasto ih love , love ih zbog prehrane i tamo nekog profita naravno . Nego meni je ono jako surovo ( nemoj sada neko da napise zivot je surov brate tako ti je to :) )

PS: Delfini nisu ribe nego sisari eto dokaza ko je glup tako da eat my GACE ^^ ( i to prljave :D )

Joj dino isro si se za sve pare. Nije to nishta covek uradio to je uradila majka priroda. Najjaci opstaju, slabiji umiru. Tako je bilo i pre nas a bice i posle nas.

Prema tome, jedino zashto bi ovo potpisao je u slucaju da su ugorzena vrsta a ne zato shto "jaooo jadni delvini kako ih seku na delove". Shta bi onda rekao za decu koja umiru od gladi u Africi.

To je klasicna prica, nemojte da ubijate Delfine mnogo su slatki. A svaki dan da kasape jebene [random ruzna zivotinja] niko ne bi ni primetio.

Ako nekom nije jasno nek pogleda Cure for Cancer od Denisa Lirija i bice mu jasno o cemu pricam.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

NE! Ljudi su retardi.

Priroda je napravili Ljudsku Vrstu takva kakva je. E sad, to shto smo mi toliko jaki da mozemo da istrebimo svaku drugu to je druga stvar. Bogovi u malom.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...