stalja Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Kole je rekao sudu da srbi nisu krivi. Sud je poslushao koleta bez ikakvog daljeg razmatranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nismo osudjeni zato sto ce doci ovde da eksploatisu. Kupili su gomilu stvari, kupice nis, kupice sve. Nece moci da rade i uzimaju nam tih 15 milijardi na perfidan nacin ako smo osudjeni za genocid. Isto tako je '90 receno da ovde treba da se napravi frka jer je ona jugoslavija ipak bila prevelika i teorijski prilicno jaka drzava za ono sto je odgovaralo shvabama i kasnije amerima. to je globalna politika, nama je servirana prica u vidu slobe, srebrenice, ostalih baljezgarija. potom su namestene markale, a kasnije i rachak. sve ide po tom scenariju, da bi moglo da se opravda eksploatisanje ili prekrajanje kako odgovara velikima. najsveziji primer je onaj kukavni irak. sta ce vojska tamo, da stiti narod ili naftne busotine americke ekonomije u recesiji? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Jes procitao mozda ceo scenario da znamo odma sta biva na kraju, ono ubi me neizvesnost ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Jes procitao mozda ceo scenario da znamo odma sta biva na kraju, ono ubi me neizvesnost ... jbg ti si previse egoistican da shvatis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Kasno je za lekara... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 @Dino Zezanje, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) Verovati da se u danashnje vreme ratovi deshavaju zbog ljudskih prava, ili da se zemlje odvajaju zato shto je to njihovo pravo je uzasno naivno. Edited February 28, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) Verovati da se u danashnje vreme ratovi deshavaju zbog ljudskih prava, ili da se zemlje odvajaju zato shto je to njihovo pravo je uzasno naivno. Biti uveren u teorije masovnih zavera kojih ni vodje najacih zemalja na svetu nisu svesni je po toj logici sta onda? Rat donosi pare, ljudi zele pare. To je dovoljan razlog i nema potrebe izmishljati neke teorije o srbiji na raskrshtju svetova u 21om veku i tajnim zaverama da se ista rasparcha jer je to onda jako nadobudno i pretenciozno. Btw sto se tiche odvajanja, zar je stvarno tolko tesko poverovati da je neko hteo da se odvoji od ovako divne i fantastichne srbije? Edited February 28, 2007 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 kontraofanziva sa bratuncem bi bila mega self pawn... mi cemo svakako u igricama i filmovima biti zigosani... (zar vec nismo :) )... sloba je dobijao sve manje i manje glasova... a zaista je trebalo biti nevidjeni pesimista, pa pretpostaviti sta ce se sve desiti i koliko ce nas kostati taj famozni prvi izbor sps-a... mada mislim i da je pobedio vuk da bi bilo sranja... a sto se tice vezivanja za vodje... ja sam obecao sebi... a to cu uraditi i javno na forumu... ukoliko se ove demokratske qrve ne dogovore, ja na sledecim izborima glasam za SRS... svi ce biti podjednako krivi... i dss sto drvi qrac sa manje glasova... i DS koji nije podrzao DSS kada je bio jaci, a sada palamude sa brojkama... (istom analogijom moze i kostunica sada da ih ostavi da traze podrsku za manjinsku vladu bez njih)... ako vec treba da ucestvujem u samounistenju i ako je silovanje neizbezno... podici cu noge i opustiti se... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Biti uveren u teorije masovnih zavera kojih ni vodje najacih zemalja na svetu nisu svesni je po toj logici sta onda? Rat donosi pare, ljudi zele pare. To je dovoljan razlog i nema potrebe izmishljati neke teorije o srbiji na raskrshtju svetova u 21om veku i tajnim zaverama da se ista rasparcha jer je to onda jako nadobudno i pretenciozno. Btw sto se tiche odvajanja, zar je stvarno tolko tesko poverovati da je neko hteo da se odvoji od ovako divne i fantastichne srbije? Slazem se delimicno, ne verujem da je neko to radi zato shto mrzi Srbe konkretno. Interes je uvek jaci od mrznje/ljubavi. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) i DS koji nije podrzao DSS kada je bio jaci, a sada palamude sa brojkama... (istom analogijom moze i kostunica sada da ih ostavi da traze podrsku za manjinsku vladu bez njih)... ako vec treba da ucestvujem u samounistenju i ako je silovanje neizbezno... podici cu noge i opustiti se... Neznam gde si ti bio tada, ali nije DS odbio da ucestvuje u vladi, nego je DSS odbio DS i prihvatio podrsku SPS-a. Na taj nacin su imali vise resora, odnosno, nisu morali da dele i sa DS-om, ali su morali da igraju kako SPS kaze u nekim situacijama, jer su ovi konstantno pretili sa ''zakinucemo podrsku ako ne ukinete poternicu za Mirom Markovic i njenim i neduznim sinom'' Zato i sada chkiljavi Kostunica jede govna i mrsi muda. Edited February 28, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 a da DSS podrzi manjinsku vladu SPS i SRS. mislim da bi to bilo najbolje. ili manjinska DS, LDP i G17+ i manjine uz podrsku DSS-a. ali da DSS postavi uslov da Ceda bude premijer. hihihihi... lol ili manjinska full DSS uz podrsku SPS i SRS. rofl ili da dovedemo Polta, Rena i Solanu da sastave Vladu... pa da je svi podrze u Skupstini. i onda da raspustimo Skupstinu. a posle da ugasimo i Vladu i da dovedemo Bebu Popovica za gubernatora da ima samo jednu kancelariju za koordinaciju. vlada vlada vlada... kako je napeto... jaojao sta ce biti? sto su ti Srbi cudni. kad imaju vladu onda bi da je ruse, a kad je nemaju onda su u fazonu kako je neodgovorno nemati vladu, gde je Vlada pa gde je Vlada, itd... valjda da bi imali po kome da seru, ovako nemas po kome da opljunes onako domacinski. e bre... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 evo, oni majmuni umesto da osude srebrenicu i da kazu da ce da poapse odgovorne, pa da krenu da kontraju sa bratuncima i kompanijom, oni sad seru uopsteno ko i uvek 'jeste srebrenica kao levo desno, ali brate zato i bratunac, krajina brate brate brate', reci ko covek mamu ti jebem 'jeste srebrenica, iskopacemo ratka' TACKA, NOVI RED, DVA PRSTA OD MARGINE 'ocemo odgovorne za bratunac jebanje zezanje' a ne ovo 'ja eventualno bih ako njega eliminisete' preseravanje, u stvari, sta se ja nerviram, kad znam kakvi su i sta ce da kazu nekoliko meseci pre nego sto to kazu... sad zamisli da sam ti ulinkovao wiki članak o diplomatiji, pošto mi piči DL pa neću da ga smaram. ti njima da daš nešto a oni tebi ništa zauzvrat, to je jako jako jako glupo. ti sad možeš da argumentuješ da nije u pitanju trgovina nego priznavanje sopstvenih grešaka, iskupljenje, raščišćavanje sa prošlošću ili šta već, i rado ću ti na to odgovoriti, ako si raspoložen. ne znam da li si se definitivno vratio na forum ili svratio jednom u momentu smora i bacio pešes postova, pa neću da se raspišem za džabe. mohi, s tobom o ovome mogu pričati uživo, mrzi me ovako. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 *gasp* Mohi istu pricu vrti i uzivo ?! Ja mislio on samo ovde tako da bi nervirao ljude. Koje razocarenje i ujedno respect za muda ;) Ja i dalje mislim da doticni nije u Srbiji, price da se krije na videlo su cista glupost, jer nije on tolika ikona pa da se ne nadje neko ko ce da ga proda za lovu koju nude, bese 10kk $ ? Pa ovaj forum ima 70% ljudi koji bi ga ocinkarili za tu lovu. Nego, druga tema tj. pitanje za mohia. Zasto mislis da krivica pada na ljude koji glasaju za stranke kao sto je SRS a ne na stranke koje nisu sposobne da ponude bolju opciju od tog SRS-a ili da urade nesto sto ce da ubedi narod da glasa za njih. CELA politicka scena u ovoj zemlji treba da se promeni ili da se napravi dvo-strancaki sistem. Demokrate i radikali. Tako necemo morati da se drvimo oko koalicija jer ce jedna stranka uvek da ima vecinu a radikali zauvek mogu da ostanu u opoziciji. 2cc Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Neznam gde si ti bio tada, ali nije DS odbio da ucestvuje u vladi, nego je DSS odbio DS i prihvatio podrsku SPS-a. Na taj nacin su imali vise resora, odnosno, nisu morali da dele i sa DS-om, ali su morali da igraju kako SPS kaze u nekim situacijama, jer su ovi konstantno pretili sa ''zakinucemo podrsku ako ne ukinete poternicu za Mirom Markovic i njenim i neduznim sinom'' Zato i sada chkiljavi Kostunica jede govna i mrsi muda. DS nije prihvatio to sto im je ponudjeno u tom trenutku... kao sto DSS sada ne prihvata to sto im DS nudi... isto tako ja mogu da kazem da DS odbija DSS time sto nece da im ustupi mesto premijera, ali to je zamena teza... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Vetj sam odgovorio na to ranije u ovoj temi al ajd opet. Ljudi kod nas su krivi jer zilotski razmishljaju i glasaju. Radikali ce imati svojih 30% pa makar bacali oni licno bombe po beogradu isto tako i SPS svojih 6-7 ili kolko vec %. Taj trend je poceo i sa dss-om sad. Iz istog tog razloga se ne moze napraviti dvostranacki sistem jer pera nece da glasa za recimo tadica vetj za svog koshtunaju velikog vodju, pravednog sudiju i branioca sprpskog nacionalnog obelezhja. I opet da zanemarimo ovo gore, odlika je naseg naroda i ta nesposobnost da ponudimo neko dobro resenje koje ce svi prihvatiti. Znachi ne sacinjavaju stranke japanci vetj srbi, nesposobni srbi. Mada ovo je pitanje sta je starije koka ili jaje ali ja sam mishljenja da je glupost naroda ovde starija jer biraju nesposobne srbe pored sposobnih. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Ja sam misljenja da sposobnih nema, bar te generacije sto se kurce na sceni. Kako ne moze da se napravi dvostranacki sistem tj. zasto nebi uspeo ako sve demokrate strpas u jedan obor a sve radikale u drugi *SPS ne racunam kao stranku, niti kao ljude*. Ako su tadic, kostunica, ceda, velja, vuk, batic, u jednoj stranci onda ce ljudi koji su glasali za njih i dalje da glasaju za njih. Nego zajahala stoka i svako vuce na svoju stranu. Stavi prst na celo kolliko je bilo stranaka na izborima. Ima i ja da osnujem stranku, najbolja lova je tu. Ajd i ti pa da mi budes opozicija ;) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Jebiga Sete, kasno si se setio za stranku, uve Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ivan: ma uopste nisam u fazonu 'priznavanje, rasciscavanje', bole me patka za to, nego gledam politicki/diplomatski i ne bih se slozio s tobom oko te trgovine, posto je ratko/srebrenica mnogo veci trip nego da li si dao bosancima za pravo, a oni tebi nisu. a i cisto ih smoris malo, pa makar nista ne bilo od toga. vratio sam se na forum, ali o politici cu verovatno samo bacati hejtove, dok mozemo da se druzimo na inim temama:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) ^typo. Hteo si da napi Edited March 1, 2007 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Cisto da se zna da moje prazne krofne imaju rupu tj. izgledaju kao americke i to ih radim tako zadnjih 7 godina. Zato :P Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 nemanja brate, umesto da me podrzis u sirenju vokabulara, ti me zezas jos:( :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Ljudi ne kapiraju da je to sto se desilo u Srebrenici produkt toga sto tamo vojska nije u pocetku bila, mesec dana su ubijali Srbe oko Srebrenice a onda kada je dosla nasa vojska svi ti ljudi kojima je ubijena rodbina, silovane cerke/majke ubijena deca su uzeli puske i onda naravno sled dogadjaja znate, ti ljudi koji su streljali sve zivo u Srebrenici su bili ogorceni ljudi koji su izgubili familije, psihicki rastrojeni, doba gradjanskog rata a to mnogi ljudi ne uzimaju u obzir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 nemanja brate, umesto da me podrzis u sirenju vokabulara, ti me zezas jos:( :) Potpuno te podr Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts