Junkie Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 brate ako ikad izadje WoS .... noilferi su dobili jos jednog coveka aj videcu i ja nekako da se prikljucim mada nisam igrao 500 dina zardjao sam ko kalemegdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 inace si bio pro :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozovi_94 Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Guzi me na b.net-u i staro i mlado :-(. Nisam mislio da sam toliko zaboravio. Skor mi je za sada 0:10. Hahahaha! Nisam jos ni osetio ukus pobede. Uzas! Quote Novi_Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 inace si bio pro :D pa nisam al sam imao finger work... sad sam mator i smoren za bilo sta gde vodis vise od 2-3 jedinice... mada ranije nisam bio ovako sneaky... tako da ako se odlenjim gotov si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzola^^ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Guzi me na b.net-u i staro i mlado :-(. Nisam mislio da sam toliko zaboravio. Skor mi je za sada 0:10. Hahahaha! Nisam jos ni osetio ukus pobede. Uzas! treba da igrash sa nama (slina, smrado & reach) i ukus pobede uvek obezbedjen, pitaj adama (smrado) on je napuco 2500 winnova a rasa mu je observer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Slabo igram SC Novi Sad, tako da ono :). Nashao sam novu drogu, EVE Online :( Mozda navratim ovih dana dodushe, uvek imam instaliran SC na mashinu :D. Prvo windows pa SC =/ Edited February 26, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 hehe... ja obicno posle mesec dva apstinencije prvu partiju dobijem... 4 pool se tesko zaboravlja... onda me smori ta logika pa pocnem da igram kao covek... i naravno popusim :))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozovi_94 Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Taman da pobedim i lik ispadne. Ah! Quote Novi_Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 lol mrzeo sam kad se to desi :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Gde ste babani.... Jel se neko seca ko je IvanGreat(BH) Eto on i ja sad radimo zajedno u nekoj firmi u NS-u, programiramo i tako.... on mi rekao da me neko spominjao ovde pa da se javim. Ako neko zeli da ga Ivan i ja ochetkamo u sc-u nek se javi slobodno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 omg ladno fenjac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozovi_94 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 Slabo igram SC Novi Sad, tako da ono :). Nashao sam novu drogu, EVE Online :( Mozda navratim ovih dana dodushe, uvek imam instaliran SC na mashinu :D. Prvo windows pa SC =/ Ma kakav EVE covece, www.ogame.org je zakon :-). Ocajno sam se zarazio :-(. De si Fenki puska te u'bla :-). Reci mi u kojoj programerskoj firmi radis? Quote Novi_Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 IvanGreat, jebote to kao da je bilo u nekom drugom zivotu. Rado bi vas oprao obojicu, ali me mrzi da igram SC :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Pa to oni igraju 2v1 :) Pa to oni igraju 2v1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozovi_94 Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Ahahahahahah! Uzas! Rezultat na b.net-u mi je 0:17. OCAJAN SAM!!! Vise ne mozes naici na pacera kao nekada sto ih je bilo, pa bar nekoga da dobijem. :-( Edited March 5, 2007 by pozovi_94 Quote Novi_Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 JU, ja sam igrao starcraft na netu pre jedno 2 god, ALI NISAM VIDEO NI JEDNOG SRBINA TAMO bre sve sami hrvati/nemci itd. znaci, vreme je da ponovo krenem posto sam prodao wow, dobio ban na warcraftu cs-u ... ZNACI, SAD SAMO CALL OF DUTY2 I STARTCRAFT acc na bnetu>>>> JunioR90 nemogu da verujem da ste vi svi toliko igrali starcraft a da ja nikog nisam video -.- Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts